2777
2789

پسرم ۳ سالو نیمشه

امروز فهمیدم باردارم

کارمو تازه شروع کردم کلی تبلیغات کردم قبلش حس بی مصرفی بدی داشتم و هنوز افسردگی باهامه 

الانم دنیام تیره و تاره حس میکنم دنیام به آخر میرسه با این بارداری ناخواسته 

اصلن شرایطشو ندارم

مخصوصن دور و وری هامون یا ندارن یا یکی خجالت هم میکشم 

نمیتونم حالمو توصیف کنم فکر مبکنم دیگه واقعن از بین میرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هدیه خدا و خواست خدا بوده شاید اینطور به صلاحتون باشه ، الان غصه نداره شاید نمونه فعلا چیزی معلوم نیست ، اگه موندنی بود بازم شکر برو ورزش کن از افسردگی خلاص میشی 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

وا...این چه حرفیه...حالا چون دور و وریات ندارن یا یکی دارن تو هم باید مثل اونا باشی...چیزیه ک شده و خدا خواسته...اینجوری نگو خدا قهرش میگیره

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍

نه گلم ناشکری نکن،خدا بهت هدیه داده .....منم دوتا اولی همینطور  شد .ولی فاصله کمتر بزرگه یکسلو یازده ماه بود دومی  دنیا اومد .دانشجو شاغل همسرم بیکارشد ،خونه خریده بودیم و......حالا  ۱۴سالش دومی .

منم الان سر دومی باردارم که ناخواسته بود ولی اصلا مثل شما فکر نمی‌کنم چون اون رو به چشم یه هدیه و سوپرایز نگاه میکنم با آدم‌های اطرافم هم اهمیت زیادی نمیدم چون اگه بخوام اه،یت بدم باید ۸۰ درصد زندگیم رو در اضطراب و وحشت بگذرونم

سعی کن فقط نگاهت رو عوض کنی درضمن در کنار بارداری میتونی کار هم بکنی با وجود یه بچه دیگه خیلی سخت میشه اما اگه نیاز داری شدنیه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
توکل برخدا  حتما خدا صلاح دونسته

قربون خدا برم ولی من الان از لحاظ روحی اصلن شرایطشو ندارم  میخواستیم چند سال دیگه بریم دکتر برای دختر دار شدن چون خودم تکم و عاشف دختر بچه ها هستم میبینم با حسرت نگاهشون میکنم الان استرس دارم که این پسر باشه

عزیزم هدیه خدا و خواست خدا بوده شاید اینطور به صلاحتون باشه ، الان غصه نداره شاید نمونه فعلا چیزی مع ...

نمیدونم والا چی بگم

دیگه‌ تمام وقتم باید بشینم خونه مراقبت از بچه ها 

بچه داری خودمم هیچ

چقدر خدا دوست داره عزیزم.میدونم سخته ولی کاری که شده پاش وایستا و لطفا دوستش داشته باش گناه داره الا ...

دلم گرفت با پیامتون 

اما خیلی با همسرم بحث دارم سر سقطش از ایتم که به دنیا نیاد دوسش نداشته باشم میترسم

قربون خدا برم ولی من الان از لحاظ روحی اصلن شرایطشو ندارم  میخواستیم چند سال دیگه بریم دکتر برا ...

حالتو درک میکنم. 

یه سیب که از درخت میفته هزارتا چرخ میخوره تا رو زمین بیاد. 

خدا هدیه هاشو پیش پیش می‌فرسته قربونش برم.