2777
2789
عنوان

پارتنرم منو بوسید

218 بازدید | 12 پست

عنوان تاپیک و الکی زدم🐒

واقعا امروز حوصلم سر رفته قشنگ ب اندازه ده سال تو تاپیک چرخ زدم😑💔

من چهار ساله تو سایتم بعد یسال دوباره برگشتم قبلنا همه شاد بودن کمتر کسی انقد درگیری داشت 

من میام اینجا بجای اینکه خوشحالیشونو ببینم همش انرژی منفی میاد سراغم حالم گرفته میشه از آینده خودم میترسم والا

حالا میون این حرفا 

بنظرتون ازدواج سنتی خوبه یا عاشقانه؟ 

کسیم هستن سنتی ازدواجشون بوده باشه ولی زندگی خوبی داشته باشن؟ 

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حتی تاپیک پر بازدید ها هم مثل قبل یست🥲

۹۷ درصد تاپیکا خیانته من واقعا عصبی میشم

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

ازدواج خوب ربطی به سنتی و عاشقانه نداره

ببین ممکنه عاشقانه ازدواج کنی سه سال باهم بوده باشین ولی اون پسر اون روی خودشو نشون نده بعد ازدواج ب مشکل بخورم یا برعکس

سنتی ک باشه طرفو نمیشناسی تا بشناسی و اینا درگیری داره بعضیام ممکنه نظر خود پسر نباشه از طرف خانواده اومده باشه خاستگاری ب همچین باید دقت کرد

من خودم مخالف سنتی ام

تو این دورو زمونه پسر درست حسابی مگه پیدا میشه