2777
2789
عنوان

ساید دوو یا اسنوا؟ + عکس

1056 بازدید | 20 پست

سلام من این دو مدل ساید رو دیدم مشخصاتش رو میگم نظر بدید کدوم 

یا اگه دارید ممنون میشم نظراتتون رو بگید 

رنگ عکس ها رو توجه نکنید رنگ سفید کلا مدنظرمه😅

این ساید دوو هست ، در door in door داره یخساز و اینا هم داره 

این دومی ساید اسنوا هست چیزی که پرسیدم میگن موتور دو تا کره ایه یکجوره هر دو هم دیجیتال اینورتر ولی در door in door ساید اسنوا سر تاسریه توی این عکس در دور این دورش هست  ، ولی کلا از نظر برند و اینا میشه نظرتون بگید هر کی داره 😅

دیگه خدایی همه عکس ها رو پست اولی گذاشتم جوابم بدید حداقل😅 واجبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ساید اسنوا داریم خیلی خوبه عالی یعنی میوه های توی یخچالمون بعد از دوهفته تازه پلاسیده میشن ولی مدلش از این فک کنم بالا تر روی در سمت راستش یه در کوچکی  داره فشار میدی باز میشه جای بطری اب رنگشم استیل مشکی من ک خیلی دوسش دارم

💜
ما ساید اسنوا داریم خیلی خوبه عالی یعنی میوه های توی یخچالمون بعد از دوهفته تازه پلاسیده میشن ولی مد ...

نه عزیزم اونم دیدم مدل این بالاتره اون یه دریچه کوچیکه این در کلی بزرگ سر تاسریه و دوباره بعد این یه در دیگه بار میشه 

ما ساید اسنوا داریم خیلی خوبه عالی یعنی میوه های توی یخچالمون بعد از دوهفته تازه پلاسیده میشن ولی مد ...

میگم چند سال دارید ؟ مشکلی نداشته که نیاز گارانتی پیدا کنه مثلا 🙄؟