2777
2789
عنوان

خانومای گل میاید بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرم خیلی مشغوله یه مریض داریم تورو خدا دعا کنین براش خیلی بده حالش داره با مرگ دست و پنجه نرم میکنه ...

انشالله خداوند بهش نظر خیر کنه

یهو به دلم ذکر یا جواد الائمه ادرکنی افتاد، امام جواد خیلی حاجت میدهند انشالله سلامت بشن

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
انشالله خداوند بهش نظر خیر کنه یهو به دلم ذکر یا جواد الائمه ادرکنی افتاد، امام جواد خیلی حاجت میده ...

انشاالله 

ممنونم عزیزم

خدا رو قسم میدم به خاطر ائمه ی معصوم همه مریض ها رو شفا بده مریض ماهم بین اونا بچه هاش چشم براهشن 😭

خب بستگی داره چقدر باهاشون راحت هستید، فامیل عروس هستید یا داماد ولی در کل یه غذای دیگه باشه شاید ر ...

تک خواهر داماد...

دلیل انتخابم اینه که این چند وقته هم مهمونی خونه ما و هم مهمونی خونه عروس خانوم غذا کباب بوده، میخوام یکم تنوع بدم به غذای مهمونی... از طرفی هم میگم این مهمونی یادشون میمونه و ما هم بریم کباب سفارش بدیم...

حالا همون کباب بدیم یا خودم آشپزی کنم؟!

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
تک خواهر داماد... دلیل انتخابم اینه که این چند وقته هم مهمونی خونه ما و هم مهمونی خونه عروس خانوم غ ...

خب به نظرم قیمه خیلی رسمی نیست

به ویژه اینکه خواهر داماد هستید و دقیقا عروس خانم همیشه توو ذهنش خواهد موند

و یه موقع باعث بشه پیش خودش فکر کنه براتون مهم نیست که رسمی پذیرایی نکردید

حتی اگر کباب هم نخواهید بگیرید، مرغ رسمی تر هست کنارش ژله ، کمی سوپ بذار، سالاد هم اگر پاستا هزینه بر هست اندونزی هم خوبه

ولی نظر من قیمه نیست

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
مرغم کنارش بزار ژله سالاد .سالاد ماکارانی هم بزار

من آشپزیم افتضاحه، پس سلاد ماکارونی منتفیه... ولی سالاد و ژله و کیک خوب درست میکنم...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
خب به نظرم قیمه خیلی رسمی نیست به ویژه اینکه خواهر داماد هستید و دقیقا عروس خانم همیشه توو ذهنش خوا ...

ممنون از راهنمائیت...

سی وهشت 

الهی خدا شفاش بده جهت شفای بیمار وخیم الحال و از بین رفتن آثار مرض و بیماری❌👇

📣..برای شفای بیمار دستورالعمل مجربی را که ذیلا مذکور می افتد انجام دهد.❌👇

با نام و یا خدای متعال نیت کرده و با اخلاص و ایمان قلبی به خدا و توکل بر رحمانیت و رحمت خدای بزرگ و با طهارت کامل آیات ذیل را بر لیوان ابی پاک قرائت شود . و به مدت ٧ روز و هر روز صبح ناشتا ، شخص مریض و یا بیمار از آن آب بنوشد . به اذن خداوند سبحان آن بیمار از آن ناخوشی شفا یابد✋❌👇

۱. وَیَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِینَ ﴿التوبه: ١۴﴾
٢. وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَهٌ لِلْمُؤْمِنِینَ ﴿الإسراء: ٨٢﴾
٣. وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ یَشْفِینِ ﴿الشعراء: ٨٠﴾
۴. فِیهِ شِفَاءٌ لِلنَّاسِ ﴿النحل: ۶٩﴾
۵. قُلْ هُوَ لِلَّذِینَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاءٌ ﴿فصلت: ۴۴﴾
۶. یَا أَیُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْکُمْ مَوْعِظَهٌ مِنْ رَبِّکُمْ وَشِفَاءٌ لِمَا فِی الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَهٌ لِلْمُؤْمِنِینَ ﴿یونس: ۵٧

بسیااااار مجرب❌👆

چی بگیم آخه 

کاش میشد بخوابیم زمان ۵ سال یا حداقل ۲ سال بره جلو نه اینکه ۵ سال دیگه با این دغدغه ها بیدار شیم نه 

زندگی روالشو بره کارا راست و ریس شن بعد ما آمادش بیدار شیم😁 خواسته زیادیه؟؟؟

نههه زیاده؟؟؟؟

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

تک خواهر داماد... دلیل انتخابم اینه که این چند وقته هم مهمونی خونه ما و هم مهمونی خونه عروس خانوم غ ...

اگه از لحاظ مالی مشکلی نیست

باقالی پلو با ماهیچه درست کنید

زرشک پلو با مرغ هم درست کنید

یا فسنجون 

یا قورمه سبزی با مرغ

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
من آشپزیم افتضاحه، پس سلاد ماکارونی منتفیه... ولی سالاد و ژله و کیک خوب درست میکنم...

من اگه دوستت بودم میومدم کمکت

عاشق اشپزیم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد