من ۱۸ هفته بهم گفتن ک نینیم دختره ولی همش شک دارم میگمنکنه اشتباه گعته باشه. هرچند تو ان تی هم احتمال دختر داده بودن . ولی نمیدونم چرا این شک دست از سرم برنمیداره هرچند خودمم دختر میخوام 😣
تو انتی بهم گفت ک پسره اما من اصلا زیربار نرفتم چون تحت رژیم دختر بودم قبل انومالی رفتم سونو واسه جنسیتش اونجا صددرصدشو گفتن
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ببخشید تاپیکتو درست متوجه نشدم به جواب دیگه دادم بچه اولم رو هر کی دید گفت پسره این بچه امو ...
منم کلا بور شدم.خودممنمیددنستم ک باردارم هرکی میدید میگفت چ سفیدو بور شدی کلا ابروهام ریشه موهام موهای بدنم همه بور شده بود و پوستمم سفید تر شده بود.خودم ۱۴هفته فهمیدم ک رفتم ان تی اونجا گفت پسره من گفتم امکان نداره اصلا
درسته واقعا من نسبت به سنم کمتر و عکسامو نیبینم خیلی خوشگل شدم این بارداریم قشنگ دماغم چاق شد ...
عزیزمممم ایشالا بسلامتی زایمانکنی