2777
2789

با اینک داریم جدا میشیم 

اما من هنوز میپرستمش 

کادو هنوز نگرفتم

منتظرم حقوقمو بدن برم بگیرم

کافع گرفتم براش 

ولی خوشش نمیاد حتمن 

و ناراحتم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودت و شخصیت احترام بذار عزیز 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بهش باج نده، دوست داشته شدن باج دادنی نیست! 

وقتی ی مرد دوست نداره و برات ارزشی قائل نمیشه، هربار ک تو براش ارزش قائل بشی ، فقط در چشمش کوچیکتر میشی!!! 

شأن و ارزش خودتو حفظ کن و تولدش ب کتفتم نباشه! مردها دخترای بی تفاوت و بیخیال رو میپرستن ن دخترایی ک دنبالشون میدوه !

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بهش باج نده، دوست داشته شدن باج دادنی نیست! وقتی ی مرد دوست نداره و برات ارزشی قائل نمیشه، هربار ک ت ...

برای آخرین باره

دیگ خودم باهاش حرف میزنم و جدا میشم 

برای آخرین بارهدیگ خودم باهاش حرف میزنم و جدا میشم

این کادو دادن تو رو در موضع ضعف قرار خواهد داد، وقتی ب کسی عشق بورزی و محبت کنی ک دوستت نداره ، این باعث نمیشه توووو براش خاص و عزیز بشی!!! بلکه اون نسبت ب خودش دچار حس خودبرتری میشه و خودشو برتر میبینه.

از ما گفتن بود گلم ، تجربه هزاران دختر پشت این حرفه، دیگ هرکاری کنی با خودته🙏🏻🌺

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

دلیل جدایی چیه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خاک تو سرت

فقط همین

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

این کادو دادن تو رو در موضع ضعف قرار خواهد داد، وقتی ب کسی عشق بورزی و محبت کنی ک دوستت نداره ، این ...

میدونم و کاملا اگاهم

اما ترجیحا برای اخرین بار💔

چون اون منم خیانتکار میبینه

و قلبم از نبودش دارع میترکه

و میدونم ک دوسم دارع