2777
2789
عنوان

گلودرد شدید اومیکرون

172 بازدید | 18 پست

سلام : من روز چهارمیه که مریض شدم ، روز اول برای چند ساعت بدن درد و تب و.... داشتم اما بعدش خوب شدم و از روز دوم دل درد و تهوع و استفراغ گرفتم و بعدش خوب شدم و از روز سوم یهویی گلودرد خیلی شدید گرفتم ، حس میکنم گلوم با تیغ و خنجر پاره پاره کرده کردن  ختی آب دهنم رو هم نمیتونم قورت بدم در حد مرگ درد میگیره شبا خواب ندارم ، اول اینکه این گلودردش چقدر طول میکشه خوب شه ؟ بعدم راه حلی برای کاهش درد و سوزش ندارید ؟

پسرمنم گلو درد زیادی داره

بستمش ب شلغم و اب نمک غرغره کردن و ابجوش ابلیمو عسل

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دکتر که جز سرماخوردگی و دیفن هیدرامین چیز دیگه ای نمیده ، چی بگیرم ؟ کلافه شدم 

دکتر من داروی دیگه ای داد 

ولی من معرفی نمی کنم 

برو دکتر شاید داروی دیگه ای جز دیفن تجویز کرد 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
دکتر من داروی دیگه ای داد  ولی من معرفی نمی کنم  برو دکتر شاید داروی دیگه ای جز دیفن تجو ...

لابد آزیترومایسین ، اونو خوردم ولی درکل بیفایدست چون آنتی بیوتیکه

لابد آزیترومایسین ، اونو خوردم ولی درکل بیفایدست چون آنتی بیوتیکه

نه یه شربت بود 

نمی دونم اگر مشکل مالی نداری یه دکتر برو 

پیش بینی نکن دکتر ممکنه چی بده چی نده 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»