2777
2789

خانم های با تجربه و متاهل بیاین بگین ملاکاتون چی بود؟ دقیق بگین 

بگین با تجربه الانتون چه ملاک هایی در نظر میگرفتین؟

چه تو زندگی براتون تجربه شده؟

مجردا هم لطفا از ملاک های انتخاب همسرتون بگین❤❤

ایمان تقوا عمل صالح 

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ملاک هام زیاد نیست خیلی 

مذهبی باشه . خیلی پایه هیئت و گلزار و اینا باشه . اخلاقش خوب باشه . ایمانش قوی باشه . مهربون باشه . شجاع باشه . 

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

اهل مطالعه باشه خوش صحبت باشه و خوش صدا 

وضع مالی خوبی هم داشته باشه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

ازدباج😜

همونجوری ک تو ذهنمه😂 خدایش نمیدونم چجوری بگم ولی اگه همچین کسی  ببینم مخشو میزنم😂😍

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

باادب بودن

چشم پاک 

اصلا بد دهن نباشه

خونه 

ماشین 

یه حقوق حداقل در سطح زندگی متوسط

ادم محترمی باشه 

شغلش جوری باشه ک اگه یه روز نبودش...مردم نبودش رو حس کنن...ترجیحا استاد باشه

خوش اخلاق

مهربون 

خانواده دوست 

خب ادم باشه رو تعریف کن عزیزم اگر چجوری باشه اوکیه؟

اهل دوست دختر بازی نبوده باشه چشم چرون نباشه   اگر پول داره به پولش ننازه 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
باادب بودن چشم پاک  اصلا بد دهن نباشه خونه  ماشین  یه حقوق حداقل در سطح زندگی مت ...

تو دوره اشنایی چجوری میخوای اینارو متوجه بشی؟ مثلا منظورم اینه چه قانونی گذاشتی که متوجه این مسائل بشی؟