2777
2789
عنوان

بیاین بگین چ مرگمه؟

162 بازدید | 11 پست

بچها من دوماهه یبوست دارم و دچار شقاق شدم با ملین خوردن و رعایت شقاقم خوب شد تقریبا ی هفتس اما امروز رفتم سرویس بهداشتی اما همراه با مدفوع خون دیدم.. تموم تنم داره میلرزه نکنه سرطان داشته باشم؟ 

نفخ و معده دردم دارم، بعضی اوقات حالت تهوع 

خیلیییی میترسم توروخدا اگ میدونین بگین

اخه دلیل خون تو مدفوع چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان چیه خدا نکنه حتما عفونت معده گرفتی یه دکتر گوارش برو علایمت مثل عفونته معدست خون تو مدفوعم از همون شقاقته دوباره زخم شده منم پارسال شقاق داشتم خوب شدم الان که یبوسم دوباره درگیرش شدم

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تره کارم از گریه گذشته به آن می خندم..!
سرطان چیه خدا نکنه حتما عفونت معده گرفتی یه دکتر گوارش برو علایمت مثل عفونته معدست خون تو مدفوعم از ...

اخه علائمم همش شبیه سرطانه

سر تا پا استرسم.. دکتر رفتم گفته بود سندرم روده تحریک پذیر اما نمیدونستم خون هست تو مدفوعم واس همین نگرانم 

اخه علائمم همش شبیه سرطانه سر تا پا استرسم.. دکتر رفتم گفته بود سندرم روده تحریک پذیر اما نمیدونستم ...

لابد رفتی گوگل کردی که به ابن نتیجه رسیدی نه جانم اینا فقط علایم سرطان نیس علایم عفونت معده و ریفلاکس و... هم هست گوگل از یه سردرد ساده یه غول میسازه شمام به جای نگرانی یه دکتر گوارش برو مطمئنم چیز خاصی نیس

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تره کارم از گریه گذشته به آن می خندم..!