2777
2789

اولش اینک بگم من نخواستم گذشته شو کنکاش کنم‌خودش تعریف کرد 

طرفم برگشت گفت ببین  یکی بوده که میخواسته خودکشی برام‌جلوشو گرفتم و بش حمله کردم با حرفام  که پشیمون شده و گفته دیگه حالم ازت بهم‌میخوره و تو لاشی 

حالم بد شد این حرفو زد کسیکه راحت با دل دختر مردم قبلا  بازی کرده ممکنه بامنم همینکارو کنه بعدا؟

بعد چندتا دوست دخترم داشته میگفت خودشون ولم کردن و رفتن😶رو هرکدومم یه عیب میذاشت 

کسیکه رو بقیه عیب میزاره قابل اعتماد نیست ...بیشتر فکر کن

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ فک کردی تورو میذاره رو سرش حلوا حلوا میکنه اشتب کردی

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍

با مرد و زنش کار ندارم اول که خود آدم باید بدونه انتظارش از اون رابطه چیه و تا کجا پیش بره این مرد که گفتی فکر میکنم با توجه به رفتاراش خودش رنج زیادی از نظر روانی داره تحمل میکنه ولی دلیل بر این نیست که حق باهاش باشه و شما هم مجبور به تحمل نیستید 

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
کسیکه رو بقیه عیب میزاره قابل اعتماد نیست ...بیشتر فکر کن

افرین دقیقا موافقم 

مدام رو هرکدوم یه عیب میذاشت حتی صدای یکیشونو مسخره میکرد که اره اروم حرف میزده عشوه میومده 

دوست پسرته تو هم از قبلیا بگو و کات   شوهرته  متاسفم تو هم از مردای قبلی بگو

شوهرم‌نیست ولی داشتیم‌اشنا میشدیم واسه ازدواج واینا

من اصلا حالم بهم‌میخوره بگم مثل حرفای اون