2777
2789

سلام خانومااا😕🖐️

چندروزع دهنم تلخه حتی آبم به نظرم زهرمارع

ازطرفیم سه هفتس پریودنشدم فردامیرم ازمایش هورمونی بدم

ایاممکنه تلخی دهنم بخاطرپریودنشدن باشع؟

نکنه قندم بالاباشه😕

تاپیک قبلیموجواب ندادیدمجبورشدم دوبارع بزنم😭

😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل معده نداری احیانا؟

تاالان که نداشتم تابحال

فقط قبلا همیشه گرمم بودهمش سردی میخوردم که خنک شم

الان بر عکس شدم اصلاسردی نمیتونم بخورم ودوس دارم غذای گرم وشیرینی جات بخورم

دهنمم ک همش تلخه

😁😁
تاالان که نداشتم تابحال فقط قبلا همیشه گرمم بودهمش سردی میخوردم که خنک شم الان بر عکس شدم اصلاسردی ...

برو دکتر حتما

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
برو دکتر حتما

متخصص زنان هفته پیش برام ازمایش هورمونی نوشت گفت اول مطمئن شوباردارنیستی بعد،کع امروزبتام۵(منفی)شد،فرداازمایش هورمونی‌میدم،

البته اون موقع که رفتم دکتردهنم تلخ نبودنگفتم بهش

😁😁
متخصص زنان هفته پیش برام ازمایش هورمونی نوشت گفت اول مطمئن شوباردارنیستی بعد،کع امروزبتام۵(منفی)شد،ف ...

آها حتما آزمایش بده

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
اسیدمعده چرازیادمیشع علت خاصی دارع؟

آبو موقع غذا میخوری‌ یا اینکه‌بعد‌از‌غذا بلافاصله دراز میکشی.غذا های ترش زیاد‌میخوری یا سرخ کردنی زیاد مصرف میکنی‌بزن گوگل بخون کامل.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤