2777
2789
عنوان

من ی زن روانی ام و خطرناکم بیاین هرچی لایقمه بهم بگین بیاین فحشم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 134 پست
من نیاز دارم ب روانپرشک یعنی نرم؟

دوست من اگر واقعا لازمه باید مراجعه کنید،اول روانشناس،اگر روانشناس تشخیص داد دارو هم لازمه اون موقع مراجعه میکنید به روانپزشک،مصرف خودسر دارو،تغییر دوزش یا ادامه ی خودسرش مشکل ساز میشه،اما وقتی واقعا لازمه باید مصرف بشه تا یه سری موارد اوکی بشن،اما نکته ی مهم رعایت نوع دارو، دوز و مدت مصرف زیر نظر روانپزشک هست،ضمن اینکه باید از قبل در مورد روانپزشکتون تحقیق کرده باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سختی؟؟؟؟؟از وقتی چشم باز کردم تو این دنیای لعنتی سختی کشیدم تا الان ی آب خوش از گلوم پایین نرفته

خخوب عزیزم شما هم داری همین سرنوشت خودت را برای بچت درست می کنی داری اونم مثل خودت بدبخت می کنی و اون طفل معصوم هم داره با سختی بزرگ میشه حداقل نزار سرنوشتش مثل خودت شه بخدا دست خودمونه اگر آدم بخواد می تونه هر جوری شده رفتارش رو درست کنه 

خودت رو با این حرفا که من سختی کشیدم بدبخت بودم و امثال این حرف توجیه نکن حتی برای یه لحظه .  

من ۲۱سالمه مامانم هنوزم منو میزنه😂🤦‍♀️نه ولی این خانم هم انسان شریفیه همینکه عذاب وجدان داره یعنی ...

چی بگم بجاش باید با شوهر خیانت کارش این کارو میکرد نه این طفل معصوم

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
من ی مادرشوهر فوق العاده بیشعور دارم ک اونم رو مخمه زورم بهش نمیرسه سر بچه باید خالی کنم

ببینید مادرشوهرتون البته مثال عرض میکنم خیلی اذیتتون میکنه چرا که مادرشوهرش بسیار اذیتش میکرده کاش یه جا تین چرخه متوقف بشه تا بین مادر و فرزند دوستی شکل بگیره نه فاصله دوستی باید تو کانون خانواده شکل بگیره میدونید اگه بچتون یه روز بزرگ بشه و شما همین روالتون رو دنبال کنید ممکنه به دوستاش پناه ببره و اونا ازش سواستفاده کنن

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
من ی مادرشوهر فوق العاده بیشعور دارم ک اونم رو مخمه زورم بهش نمیرسه سر بچه باید خالی کنم

میتونم بپرسم دوران کودکی خودتون چه طور گذشته؟ اگر ترومای خاصی در کودکی ندارید با یک درمانگر اکت صحبت کنید،فکر میکنم میتونن کمکتون کنن،اگر کودکی سختی داشتید و فکر میکنید دارید نسبت به بچتون رفتاری شبیه به والدینتون انجام میدید با یک روانکاو صحبت کنید🏵

من یه چی میگم اول برو دنبال درمانت و روی ارامشت کار کن بیخیال شوهر و مادر شوهر میدونم نمیشه بیخیال شد ولی سعی کن زیاد ارامشتو به هم نزنه که رو بچه خالی کنی من یکی از دوستام سر مشکلات با شوهر و مادرشوهر  مدام پسرشو کتک میزد  الان دقیقا ۷ سالشه پسرش متاسفانه یک سال بچشو ندیده حسرت به دلش مونده. شوهرش بچشو برده بهش نشون نمیده 

میگه عذاب کارایی هس که در حق بچم کردم

انشالله برا تو مشکلی پیش نیاد ولی سعی کن رو ارامشت کار کنی به خاطر یه مشت عوضی خودتو اینقد ازار نده