2777
2789
عنوان

من ی زن روانی ام و خطرناکم بیاین هرچی لایقمه بهم بگین بیاین فحشم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 134 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانای ما همشون اینجورین😂😂😂

آره والا!اصلا هم عذاب وجدان نداشتن...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

استاتربجای حمله ب بچت وزدنش کیسه بکس بزن ن ی بالشت 

چاقوولوازم تیزازخودت دورکن

ازدمنوش گل گاوزبان  استفاده کن بجای خردن چای

یادرطول هفته قهوه بخورازبالباس بارنگ ملایم استفاده کن 

ازرنگ مشکی دوری کن 

کتاب بخون مدیتیشن انجام بده

دلم میخوادکاربریم تعلیق کنن😬
رفتم ی سری دارو داد ک خاب آور بودن استفاده نکردم

اول باید به روانشناس مراجعه کنی،اگر روانشناس تشخیص بده نیاز به دارو درمانی هم هست ارجاع میده به روانپزشک،ممکنه همون روانشناس بتونه کمکت کنه... گفتی قبلا اینطور نبودی؟

من نیاز دارم ب روانپرشک یعنی نرم؟

مشگلت چی هست 

ببین مشاورباهات صحبت میکنه 

شاید ب دارونکشید کارت

امابرو گفتم بستگی ب دارو ودوزی ک بهت میده داره

همه ک اعوارض نداره

مشاورمیتونه آخرین راه باشه

دلم میخوادکاربریم تعلیق کنن😬
 آره والا!اصلا هم عذاب وجدان نداشتن...

من ۲۱سالمه مامانم هنوزم منو میزنه😂🤦‍♀️نه ولی این خانم هم انسان شریفیه همینکه عذاب وجدان داره یعنی انسان خوبیه منتها مشکلشون اینه که خشم خیانت همسرش هنوزم تو وجودش هست و این حس مدتهاست سرکوب شده و کاری هم نتونسته بکنه سر بچه خالی میکنه اونم به شکل کتک 

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
خیلی دلم میخواد عاشق مامانم باشم اما نمیتونم 

من قشنگ به مادرم پیگم ناراحتم ازش اونم میگه اون موقع اونجوری حجاب داشت راستش منم کوچیک بودم خیلی منو مجبور میکرد لباس با حجاب بپوشم ۷ سالم بود عکسام هست مقنعه چا چانه ای مانتو گشاد و بلند 🤭سن ۹ چادر یادمه همش کشیده میشد بعدش دعوام میکرد الان اصلا حجاب دوست ندارم🥲

مشگلت چی هست  ببین مشاورباهات صحبت میکنه  شاید ب دارونکشید کارت امابرو گفتم بستگی ب دار ...

مشکلم خیلی حاد هس 

میخوای خصوصی بگم ؟ اینجا نمیشه 

روانشناس اول برم یعنی روانشناس حاذق ازکجا گیر بیارم  نمیتونم برم مرکز استان شهرستانم  😥

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
من ۲۱سالمه مامانم هنوزم منو میزنه😂🤦‍♀️نه ولی این خانم هم انسان شریفیه همینکه عذاب وجدان داره یعنی ...

من ی مادرشوهر فوق العاده بیشعور دارم ک اونم رو مخمه زورم بهش نمیرسه سر بچه باید خالی کنم

واقعا برات متاسفم...میدونی این کارت بده و انجامش میدی ...تو مادری آخه...‌هیچ توجیهی هم نداره.‌که بگی ...

ببین من مطمئنم تو علمشو نداری پس لطفا در مواقعی که در اون زمینه تخصص نداری نظر نده چون فقط اسیب میزنی 

ایشون افسردگی داره تو در مورد افسردگی و علم درمانش چیزی نمیدونی پس نظر نده 

من ی مادرشوهر فوق العاده بیشعور دارم ک اونم رو مخمه زورم بهش نمیرسه سر بچه باید خالی کنم

احسنت پس ریشه ی این اتفاقات رو خودتون بهتر میدونید تا بقیه مادرای ما هم تاحدودی اینجورین متاسفانه 

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭