2777
2789
عنوان

من ی زن روانی ام و خطرناکم بیاین هرچی لایقمه بهم بگین بیاین فحشم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 134 پست
ببین شرایط سختی تو زندگیت داشتی نیاز داری درمورد اتفاقایی که برات افتاده با مشاور حرف بزنی نیا نی نی ...

سختی؟؟؟؟؟از وقتی چشم باز کردم تو این دنیای لعنتی سختی کشیدم تا الان ی آب خوش از گلوم پایین نرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سختی؟؟؟؟؟از وقتی چشم باز کردم تو این دنیای لعنتی سختی کشیدم تا الان ی آب خوش از گلوم پایین نرفته

می دونم عزیزم واسه همین می گم باید بری مشاور باهاش حرف بزنی اون حرفات بشنوه 

ببین باید کنترل کنی، ایندفعه عصبی شدی فقط برو تو اتاق درو ببند، به بالشت مشت بزن، چن دقیقه بمون آروم میشی، فقط صورت بچه تو نگاه کن که ترسیده، چند بار اینکارو کن میبینی میتونی خشمت کنترل کنی

با ابله بحث نمیکنم

خدا لعنتش کنه ک کاری باهام کرد ک الان حوصله طفل معصومامو نداشته باشم بخدا دارم زار میزنم و مینویسم

😔😔😔😔

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
می دونم عزیزم واسه همین می گم باید بری مشاور باهاش حرف بزنی اون حرفات بشنوه 

رفتم گف ب شدت افسرده ای منو فرستاد پیش ی دکتر دسگه اونم ی سری دارو داد ب شدت خاب آور بودن اصلا نمیتونستم روپام بند شم بچه هام گشنه موندن دیگه استفاده نکردم

بیشترین متجاوزهای جنسی بچه هایی هستن که در کودکی مورد خشونت بودن

بیشترین افراد بزرگسال خشن هم بچه هایی هستن که در کودکی بهشون تجاوز شده

اینو گفتم که بدونی خشونتی که سر بچت خالی میکنی توی بزرگسالی عواقب خیلی بدتری حتی نسبت به آزار جنسی در کودکی داره

اگـه بشـه چــی میشــــه  

منم اولا اینجوری بودم داد میزدم، الان داره میده رو مخم فقط پا میشم میرم تو اتاق، فقط چند لحظه اینکارو میکنم به خودم میام، اونوقت دیگه آروم باهاش رفتار میکنم

با ابله بحث نمیکنم

دست خودم نیست وقتی زدم عین چی پشیمون میشم ولی اون لحظه هیچی نمیفهمم😔

عزیزم خوشحال میشم به تایپنکم سر بزنی اخرین تایپنکمو مطالعه کن شاید به دردت خورد یا میتونی کتاب بخونی در مورد بچه داری و این چیزا باید رو خودت کار کنی از طرز عنوانت معلومه حالت خوب نیس دوس داشتی بیا تایپنکم شاید به دردت خورد 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾