خدایا این چ سرنوشتی بود خدایااااااا چیکار کردی با من
من چیکار کنم چیکار کنم از دست خودم ...از دست این زندگی...از دست این روزگار....من روانی ام ی وحشی ک فقط زورش ب دختر هفت سالش میرسه ک اونو مدام کتک میزنه دختری ک از گل نازکتر بهش نمیگفتمو الان دارم با دستای خودم نابود میکنم آخخخخخ دختر بی پناهم با این حس عذاب وجدان چ کنم😔😔😔😔🥺خدایا یا منو بکش یا آرومم کن خدایااا
سختی؟؟؟؟؟از وقتی چشم باز کردم تو این دنیای لعنتی سختی کشیدم تا الان ی آب خوش از گلوم پایین نرفته
ببین باید کنترل کنی، ایندفعه عصبی شدی فقط برو تو اتاق درو ببند، به بالشت مشت بزن، چن دقیقه بمون آروم میشی، فقط صورت بچه تو نگاه کن که ترسیده، چند بار اینکارو کن میبینی میتونی خشمت کنترل کنی
می دونم عزیزم واسه همین می گم باید بری مشاور باهاش حرف بزنی اون حرفات بشنوه
رفتم گف ب شدت افسرده ای منو فرستاد پیش ی دکتر دسگه اونم ی سری دارو داد ب شدت خاب آور بودن اصلا نمیتونستم روپام بند شم بچه هام گشنه موندن دیگه استفاده نکردم
منم اولا اینجوری بودم داد میزدم، الان داره میده رو مخم فقط پا میشم میرم تو اتاق، فقط چند لحظه اینکارو میکنم به خودم میام، اونوقت دیگه آروم باهاش رفتار میکنم
دست خودم نیست وقتی زدم عین چی پشیمون میشم ولی اون لحظه هیچی نمیفهمم😔
عزیزم خوشحال میشم به تایپنکم سر بزنی اخرین تایپنکمو مطالعه کن شاید به دردت خورد یا میتونی کتاب بخونی در مورد بچه داری و این چیزا باید رو خودت کار کنی از طرز عنوانت معلومه حالت خوب نیس دوس داشتی بیا تایپنکم شاید به دردت خورد
وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾