2777
2789

دوستان بعضایشون خوبن ولی هیچ کدوم اونی که میخوام نیس

حتی اون در قرمزه مارک 300 گرفتم ولی اونی کع میخوام نیس

یع کرم پودر خوب با قیمت مناسب که سبک باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی من کرم ضدآفتاب سینره گرفتم خوبه کسی استفاده کرده میدونه چجوره

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
چطور کرم پودر مصرف میکنی پوستو داعون میکنه نکن بجاش یه صد افتاب خوب بخر بعصیهاشون کرم پودر دارن

خب استفادم نمیکنم جاش کانسیلر میبلین گرفتم خوبه ولی یه کرم سبک میخوام که خوب باشه چون پوستم خوبه نیازی به کاور ندارع

خب استفادم نمیکنم جاش کانسیلر میبلین گرفتم خوبه ولی یه کرم سبک میخوام که خوب باشه چون پوستم خوبه نیا ...

بنظرم تو باید اول صورتت باژل شست و شو بشوری بعد ابرسان بزنی بعد ۵ دقیقه کرم مرطوب کننده بعد کرم خودت اینجوری عالیه

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

من خودم لوازم ارایشی میفروشم کرم پودر خوب داریم اما یه ضد افتاب عالی داریم ۱۹۹ تومن ضدافتاب cc.bb که ...

عزیزم خودم انلاین شاپ اریشی دارم این چیزا به کارم نمیاد

اصل میخوام

پوستت خشکه؟

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

من کرم پودر دانهیل ماجولان مات این لی گرفتم عالی بود 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏