2777
2789

من مث یه تیکه یخم😑😂

ذاتیه فک کنم

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلینکی؟

یس یک بلینک واقعی😅

های من یک بلینکم                                                          عاشق چهار  تا دختر که کشور ها  ازشون دورم💕💕💕 جیسو جنی رز لیسا 🖤💖💖💖  به امید روزی که به آرزوهام برسم و یکی از آرزوهام دیدنشونه😍😍
بلینکی؟

شما نیستی؟

های من یک بلینکم                                                          عاشق چهار  تا دختر که کشور ها  ازشون دورم💕💕💕 جیسو جنی رز لیسا 🖤💖💖💖  به امید روزی که به آرزوهام برسم و یکی از آرزوهام دیدنشونه😍😍
[QUOTE=227794588]شما نیستی؟[/QQUOسه سالههه هستمم😂

بایست؟

یه بلینک واقعی بایس نداره من دیوانه وار عاشقانه دوسشون دارم و حمایتشون میکنم هر چهار تاشون

😐 بایست که ربطی به بلینک بودن واقعی یا غیر واقعی نداره 

اکثر بلینک ها بایست دارن اونی که تو میگی استن یه نفر هس که  به بقیه اعضا بی احترامی میکنه که اون یه بلینک نیست