2777
2789
عنوان

قرص هیرویت برای مو

107 بازدید | 12 پست

کسی بوده استفاده کرده باشه و تاثیر گرفته باشه آیا فقط ریزشو قطع میکنه یا موی جدیدم در میاد باعث جوش نمیشه چاق نمیکنه موها رو بلندم میکنه؟😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش میزنی ، من بیشتر بدنم میزد از شانس زد مریض شدم قرص آزیتا.. خوردم اون مخصوص جوش هس ، جلوشو میگیره  برای کرونام استفاد میشه ،،،، اما صورتمم زد زیاد ن ولی ،   چاق نمیکنه من خوردم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

من هیروویت مصرف کردم 

سه ماه 

ریزشم خیلی  کم شد ولی قطع نشد 

روی رشد موهام ندیدم تاثیری داشته باشه 

حالا میخوام هیرتامین بخورم ببینم چطو میشه رشد موهام

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

من باش چاق شدم 

چون زینک داره 

من اشتهام باز میشه شدید میخورم

اگه تو میتونی نخوری خودتو کنترل کنی چاق نمیشی

جوشم من نزدم

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___