2777
2789
عنوان

دلم میخواد بدونم بعد مرگ چی میشه؟نکنه همه چی تموم شه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 24 پست
کتاب ۳ دقیقه در قیامت بخون 

برنامه زندگی پس از زندگی نگاه بکن ، حتی خارجی هایی که از مرگ  برگشتن هم نشون میده.

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
منم بد جور کنجکاوم.من این دنیا و خانوادمو دوست دارم.همش میترسم که اونا خدای نکرده بمیرن و منم بمیرم ...

من کلا فقط میخوام سر دربیارم وابستگی ندارم وزیاد برام مهم نیس اون دنیا همه اینا رو داشته باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه زندگی پس از زندگی نگاه بکن ، حتی خارجی هایی که از مرگ  برگشتن هم نشون میده.

اینا رو زیاد قبول ندارم نمیدونم چرا.چون فک میکنم هر کی واقعا مرده دیگه کسی نمیدونه چی شده و کجا رفته.اینا که نمردن 

سارا جون چه خبر از نوه  ویار دخترت شروع شده

خوبن ممنون😘

حالش که خیلی بده 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منم چون کامل نمیتونم اعتماد کنم باز شک میکنم.دلم میخاست ی چیز قطعی میدونستیم😔

دیگه عزیزم این همه دلیل برای اثبات خدا برو بخون.

دنیا سرای ازمایشه خدا داره میسنجه ازمایش میکنه اگه قرار بود همهه چی جلو چشم ما بود دیگه دنیا معنی نداشت

الذین یومنون بالغیب 

به غیب ایمان بیاریم این هنره

بعدشم شیخ احمد دیدات میفرماید که:

اگرم دنیای دیگه وجود نداشته باشه ما اسلام رو رعایت کردیم هیچ ضرری نکردیم

ی همچین چیزی دقیق یادم نیست

اسلام و دینشم غیر از انسانیت  و نوع دوستی و مهربونی و کارای مفید برای روح و بدنمان نیست 

پس ایمان بیاریم به غیب و زندگی کنیم و عبادت فرصت کمه

اینا رو زیاد قبول ندارم نمیدونم چرا.چون فک میکنم هر کی واقعا مرده دیگه کسی نمیدونه چی شده و کجا رفته ...

اینایی که نردن ولی برگشتن

مثلاً کسی یه مدت ۳ رقیقه مرده و دوباره با شک برگشته 

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
کی میزاره؟

ماه رمضان امسال تلویزیون نشون داد. 

آرشیوش تو تلوبیون و گوگل هست.