2777
2789

بچه ها چطور هیچکس هیچی نتونسته از مرگ بفهمه.اینهمه پیشرفت تو علم داشتیم ولی قضیه مرگو هیچکس هیچی ازش نمیدونه.واقعا تهش چی میشه؟همش میترسم نکنه ما هم مث حیوونا بمیریم تموم شیم بره😔

دلم میخاد این دنیا بعد مرگ ادامه داشته باشه

ینی خودم باشم و خانواده و همه کسایی که میشناسمشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اون دنیا نباشه که دیگه هیچچچچچچ 

دلمو فقط به اون دنیا خوش کردم و انتقامشش😈😈😈😈

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
تازه شروع میشه

از کجا مطمعن باشیم؟واقعا دلم میخاد جهان اخرت و همه این چیزایی که تو قران نوشته راست باشه.ولی گاهی به شک میفتم میگم پس خارجیا چی که دینشون فرق داره و اینها توش نیست؟

خدا تو قران گفته که یوقت فکر نکنید بیهوده افریده شدید و با مرگ همه چی تموم میشه

منم دلم به حرفای تو قران گرمه.ولی گاهی ب شک میفتم میگم پس خارجیا چی؟اینهمه میلیارد ادم زندگی میکنن ولی فقط ی بخشی که مسلمونن این چیزارو میگن

آزمودم مرگ من در زندگیست چون رهم زین زندگی پایندگیست...‌ Nde هست خیلیا مردن و زنده شدن تجربیات ا ...

منم چون کامل نمیتونم اعتماد کنم باز شک میکنم.دلم میخاست ی چیز قطعی میدونستیم😔

منم دلم به حرفای تو قران گرمه.ولی گاهی ب شک میفتم میگم پس خارجیا چی؟اینهمه میلیارد ادم زندگی میکنن و ...

هرکس به دین خودش عزیزم

خدا خودش گفته برا کسایی که ا دین من هیچ خبری نداشتن مجازاتی ندارم اما وای به حال کسایی ک ندونسته عمل کردن

من گاهی با خودم میگم خدایا شکر ک شیعه ب دنیا اومدیم

و نفس های تو،شریان زندگیست در رگ های خشکیده این جهان:)
از کجا مطمعن باشیم؟واقعا دلم میخاد جهان اخرت و همه این چیزایی که تو قران نوشته راست باشه.ولی گاهی به ...

کتاب ۳ دقیقه در قیامت بخون 

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
ذهن منم بد جور درگیرشه تا جایی که اگه بچه هام نبودن زندگیم و تموم کردم تا ببینم چی میشه 

منم بد جور کنجکاوم.من این دنیا و خانوادمو دوست دارم.همش میترسم که اونا خدای نکرده بمیرن و منم بمیرم دیگه هیچوقت نبینم یا نشناسمشون