2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم بابت این ظلمی ک شده دلم بشکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 64 پست

شاید حق داشته باشی ناراحت بشی ولی هیچ وقت خودتو حقیر نکن و نگو اینطور خودتو کم ارزش میکنی

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم یکم ناراحتی داره ولی خوب کلا برای اون عروسی که وضع ظاهر و تحصیلات و مالی و خانواده اش بهتره ...

هنوز نگرفتنش اصلا معلوم نیست کیه اینم بگم ما با مادرشوهرمینا همسطح هستیم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
اتفاقا همسره من حقوقش تو اون زمان عالی بود

اووو داری از اون زمانا حرف میزنی خخخخ

خب معلومه هر کی تو دوره خودش

بعدم گاهی بی تجربگی و ایناهم هست

بعد من ۲سال بعد جاری جدیدم اومد برای بیشتر از من طلا و مراسمات بیشتر گرفتن اما اصلا ناراحت نشدم اصلا این چیزا مهم نیس

ب چ چیزایی فکر میکنن خدایی

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین
شاید حق داشته باشی ناراحت بشی ولی هیچ وقت خودتو حقیر نکن و نگو اینطور خودتو کم ارزش میکنی

برام خیلی زور داشت منو عین بدبختا عروسی گرفتن

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
اووو داری از اون زمانا حرف میزنی خخخخ خب معلومه هر کی تو دوره خودش بعدم گاهی بی تجربگی و ایناهم ...

عزیزم من برای سه سال پیشم تازه ۲۲سالمه

اتفاقا تنها خصلتی ک دارم حسود نیستم 

باشه عزیزم معلومه 

اگه نبودی اصلا اهمیت نمی دادی که بیای درموردش تاپیک بزنی 

اون حتما خود برادر شوهرت میخره ن مادرشون 

بازم میگم گذشته گذشته و دیگه گفتنش جز اینکه زندگیتو خراب کنه فایده ای نداره

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

ببین عزیزم بعضی از کاربرای اینجا خیلی قشنگ راهنمایی می‌کنند شما فقط باید از همسرت توقع داشته باشی. بر فرض ک برای دو تا عروس اینکارا رو کرده باشه و حتی بیشتر از شما بهشون توجه و محبت کنه اگر زندگی و همسرت رو دوست داری هرگز خودتونو مقایسه نکنید با اون دوتا چون اینطوری کینه ب دل میگیری همشو رو شوهرت خالی میکنی این وسط چارتا بی احترامی و فحشم ب مادرش میدی باعث میشه شوهرت ازت زده شه هرچی باشه مادرش واسش عزیزه. بی تفاوت باش و فقط از همسرت بخاه هرقدر ک مادرش تحویلت گرفت همونقدر تحویلش بگیر زندگی رو ب خودت زهرمار نکن

حیف توبه های بعد اون گناه. 
برام خیلی زور داشت منو عین بدبختا عروسی گرفتن

یاد بگیر 

زندگیت رو دو دستی بچسبی و یه خاطر این گذشته خودت رو هی کوچیک نکنی جلوی همسرت 

اشتباه مامانم منم همین بود 

الآن سعی کن هم بپوشید هم بخوری هم طلا بخری 

سفر برید و...

و کمتر واسه پدرشوهر مادرشوهرت غصه بخوری 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
باشه عزیزم معلومه  اگه نبودی اصلا اهمیت نمی دادی که بیای درموردش تاپیک بزنی  اون حتما خو ...

تو اصلا نمیخونی نظرم میدی 

میگم همسر من حقوقشو اون زمان میداد مادرشوهرم برام طلا بخرن اما هیچکار نکردن فقط برای خودش تا میتونست وسایل خونه خرید اما برادرشوهرم داده براش رفتن کلی طلا خریدن 

عزیزم من برای سه سال پیشم تازه ۲۲سالمه

من ۴سال پیش عروسی کردم ۲سال از عروسیم ک گزشت عروسی جاریم شد کلی مراسمات بیشتر و خییییلی براش طلا خریدن لباس کیف و کفشم زیاد براش خریدن برای من فقط یه جفت کفش و کیف برای اون ۴جفت کفش و کیف

ولی اصلا برام مهم نیس

خداروشکر همسرم خوبه هم خانوادش

ب این چیزا اهمیت نمیدم

از خدا فقط سلامتی میخام

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

حق داری ناراحت بشی ، درکت میکنم چون منم مثل شما توقع داشتم 

گفتنش هم گفتم اما هییییییچ اثری جز دعوا و اوقات تلخی نداشت 

وقتی بخوان کاری کنن هزار دلیل دارن بخوان کاری نکنن هزار بهانه 

درآخر به این نتیجه رسیدم دیگه هیچی نگم ولی خودمم براشون مایه ای نذارم . مثل خودشون رفتار کنم

داشتم کادویی چیزی در حد خودشون میدم نداشتم نمیدم 

بعدشم به ابن نتیجه برس خودت برای ارامش خوادت کاری کنی 

مادرشوهر من که یه ادم خودخواه و تنگ نظر و خسیسیه که دومیش خودشه . فقط دست بگیر داره اگه بخواد برای کسی خرجی کنه تا جااااااایی که بتونه از بغلش میزنه و کمارین حد ممکن رو میده . کلا از چشمم افتاده دیگه بخاطر گدا صفتی هاش