2777
2789

سلام من وقتی نامزد کردم مادرش هر جز سه تا النگو هیچی برام نخرید اما برای اونیکی جاریام با این جاری جدیدم ک هنوز نگرفتن رفته کلیییی طلا خریده برای من ن عیدی درست حسابی اوردن ن طلا و من دلم خیلی شکسته و منتظرم شوهرم بیاد بهشبگم اونم بره به مادرش بگه

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هیچکس توقع نداشته باش

توقع آدمارو بیچاره میکنه چه به‌جا چه بیجا

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

وای چه اهمیتی داره چرا اینقدر حسودید 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
حتما برادر شوهرت خودش میخره شمآ خبر نداری       اینارو شوهرت باید بگیره نه خانوا ...

عزیزم اینا با هم بودن حقوقشو میداد تا برام وسایل بخرن اما...

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

اونا حتما شوهراشون پول زیاد ب مامانشون میدادن ک بخره برا زنشون

شوهر شما شاید وضعش خوب نبوده یا پول نمیداده ب مادرش ک برات درست حسابی بخره

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

به نظرم کم سن و کم تجربه هستید 

هم خودتون رو اذیت میکنید هم با این رفتار بی اعتبار می‌شید

حیف زندگی مشترکه اینجوری با این رفتارها خرابش کنید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

از هیچکس توقع نداشته باش توقع آدمارو بیچاره میکنه چه به‌جا چه بیجا

وقتی همسرم حقوقشو میداد برام وسایل بخرن

اونا حتما شوهراشون پول زیاد ب مامانشون میدادن ک بخره برا زنشون شوهر شما شاید وضعش خوب نبوده یا پول ...

اتفاقا همسره من حقوقش تو اون زمان عالی بود

فقططططط از شوهرت توقع داشته باش.جنجال درست نکن.بشین زندگیتو بکن.در صلح وآرامش

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

بنظرم بهش فکر نکن..بگی چی عوض میشه؟

‏زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
ناراحتی داره ولی طلبکاری نداره که اتیش بندازی تو زندگیت

میخوام بدونه ناراحت شدم ما اینجا اضافه بودیم