2777
2789

سلام خانوما از اونجایی که خودم هم همیشه دنبال تجربیات بقیه هستم تو نی نی سایت فک کردم خوبه منم تجربیاتمو تو این تاپیک بزارم هر چند کم ولی حتی اگه به ازای اون تجربه یک ساعتم بیشتر بتونیم استراحت کنیم ما مادرها بازم ارزش داره 

از اول بارداری به زایمان طبیعی فک میکردم ولی برای خواستم هیچ تلاشی نمیکردم ولی به لحاظ روحی خیلی اماده این مسئله بودم ولی جسما تلاشی نکرده بودم 

اواخر بارداری وقتی رفتم تو ۳۸ پا میشدم هر ردز سیر تا پیاز خونمو مرتب میکردم (درحالی که اینطوری نیسم) هر روز دوش ابگرم میگرفتمزیر دوش قر میدادم و روزی ۱ ساعت پیاده روی تند میکردم ولی دمنوش اینا با اینکه گرفته بودم هیچوقت جرات نکردم بخورم تو ۳۸ هفته و ۳  روز بخاطر کم شدن حرکات تحت نظر شدم اینجا دوسانت بودم ولی چون بیمارستان دولتی بود منم نمیخواستم اونجا زایمان‌کنم وقتی اومدن کیسه ابمو بزنن( شاید چیز مشکوکی حس کرده بودن ولی بمن که میگفتن همه چی اوکیه) نذاشتم به اصرار خودم از اونجا صبح ۳۸  هفته و ۴ روز اومدم بیرون(دکتر و پرستارا نمیذاشتن نمیدونم چرا) وقتی اومدم بیرون گفتن مشکلی نداری ولی بخاطر دو سه بار معاینه پشت سر هم دردهام شروع شده بود ولی اعتنا نکردم که شدت بگیره رفتم خونمون دوش گرفتم ناهارمو خوردم چرت بعد ناهارو زدم در همه این مدت سشوار به کمرم میگرفتم درد هام کم شهنمیدونم چرا سرخود کاری میکردم پشیمونم از کارهام درسته خداروشکر بخیر گذشته و من و نی نی سالم و سرحالیم... عصر اونروز ساعت ۵ یا ۶ به اصرار بزرگترها با دردهای نزدیک بهم رفتم بیمارستان خصوصی که پزشکم اونجا بود وقتی رسیدم نوار قلب و انقباض هامو که گرفتن بستری کردن ۳ سانت بودم مامای همراه نداشتم ماماهای اونجام اعتنا نمیکردن خودم همش به کمرم اب گرم اینا میگرفتم که  ساعت ۸ شده بودم ۷ سانت طی این اب گرم گرفتنا که تسکین دردهام بودن کیسه ابم پاره شد ساعت ۹ یا ۹/۵بود  دیدم اب سبز رنگه زود به ماماها گفتم خودشونم اومدن دیدن و زود با دکترم تماس گرفتن شرایطمو گفتن که ۷ سانتم نی نی پی پی کرده که پزشکم برا اتاق عمل آمادش کنین تا خودمو برسونم (تو مطبش بود) در حین اماده سازی من برا اتاق عمل با سوند و...دردهام تبدیل شده بود به فشار ...ماما که معاینه کرد گفت شدی ۱۰ سانت دو تا زور بزنی بچه اومده تو همین حین دکتر رسید گف دوتا زور بزن بچه سرش دیده میشه که همونجا پسرم بدنیا اومد ساعت ۱۰ و پنج یا هفت دقیقه بود ...خداروهزار مرتبه شکر ...ولی من خودم اگه برگردم عقب سرخود کاری نمیکنم از جمله پیاده روی که باید اروم باشه ولی من تند میکردم و از این قبیل کارها که ضربتی میکردم و بچمو دچار استرس کردم چون میگن یکی از دلایل پی پی کردن نوزاد وارد شدن استرس بهش هست ...پایینتر نی نی بیدار نشه تجربمو از رفلاکس و کولیک نوزاد هم میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چطور اینهمه کار سرخود کردی خدا بهت رحم کرده. گفتی پی پی کرده جنین خیلی استرس گرفتم یهمویی

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم

منم تقریبا زایمانم مثل شما بود خیلی کاراهای سر خوددانحام دادم ک پشیمونم 😑😑 من انقدر خوشحال بودم حامله ام تند و فرض شده بودم همه کار میکردم استراحتم کم شده بود عین فرفره همه حا میرفتم 

دکتر باشعورمم  نگفت بهم جفتم پایینه استراحت کنم جفت پایین و کرونا گرفتنم باعث شد بند ناف دور گردن پسرم بپیچه توی ۳۲ هفته سزارین کردم هم خودم هم پسرم داشتیم راهی دیار باقی میشدیم انقدر ک قند خونمون پایین بود 😑😐😐

خداروشکر که سالم هستین , من همیشه از زایمان طبیعی وحشت داشتم اما دکترم میگفت وصعیت لگنت مناسبه و بچه هم سرش پایینه و میتونی با طبیعی بی حسی به دنیاش بیاری که البته خودم دو دل شده بودم و نمیتونستم تصمیم بگیرم اما طی یه جریاناتی بالاخره رفتم برای سزارین و الان خیلی خوشحالم واقعا اشلا متوجه نشدم که زایمان کردم تنها زمانی که درد داشتم فقط 1 ساعت بعد عمل که تو ریکاوری بودم بود و فقط زمانی که برای اولین بار خواستم پاشم راه برم,  همین ! عالی بود واقعا ! 

نی نی خیبی اجازه نمیده من همه چیو مفصل توضیح بدم برا همین کلیاتو میگم مطالب زیادی از کولیک و رفلاکس...خوندم به خیلیا عمل کردم به خیلیا نکردم ولی از چیزی که جواب گرفتم یا شاید فک میکنم جواب گرفتم چون نوزاد سه ماهه من از ۵۰ روزگی شبارو کامل میخوابه حتی قبل اونم با اینکه کولیک داشت اول اینکه خیلی شدید نبود دوم اینکه ساعت نهایت تا ۲/۵  یا ۳/۵ بود اونم وقتایی که رعایت نمیکردم 

اول اینکه من از اول اول حتی قبل زایمان اب شیر یا اب سرد نمیخورم همیشه آب جوش ولرم رو به گرم میخورم و اینکه من اصلا اصلا چایی نمیخورم و روزایی که به اصرار بقیه اینکارو میکردم فک میکردم نوزادم گریه میکنه و کولیکش بدتر میشه و مسئله ای که بعد زایمان رعایت میکنم اینه که هیچ دسر و نوشیدنی خنک دیگه هم نمیخورم حبوبات نمیخورم حتی جو (جو رو پزشک کودکان گفتن) و نوشیدنی گاز دار و پیاز نمیخورم چون عاشق دلسترم دو بار خوردم پشت بندش عرق نعنا و نبات جوشوندم خوردم اگه فک کنم سردی یا نفاخ خوردم باز عرق نعناع و نبات داغ میکنم میخورم که اونم نه همیشه ...برا رفلاکس هم همه اونایب که نوزاد داشتن دوروبرم جز اونایی که بچشون خیلی بی قرار بود و یا وزن اضافه نمیکرد هیچکس دارو نمیده منم از اینکه اوایل دادم پشیمونم و فقط یه سری مسائل رو رعایت میکنم مثلا بچرو شیر میدم اگه بخوابه میزارم تو جاش متمایل به راس روی سطح شیبدار ( از زیر تشک حالت شیب ایجاد کردم ) وقتی بیدار شد زود برمیدارم اروغ میزنه چون بیدار شه برنداری بالا میاره اگه نخوابه ۱۵ دقیقه عمودی نگه میدارم حتی اگه اروغشو همون اول بزنه باز نگه میدارم ...

ننو داره که این باعث میشه کمی روش لم بده من بیشتر استراحت کنم یا به کارام برسم (از ننو های قوطی مانند نه ها از اونا که پارچه ای و راحتن)

ممکنه پیش بیاد بخاطر خستگی زیاد ،بلد نباشه بخوابه بی قراری کنه که توی پتو در حد ۵ دقیقه دو نفری تکون میدیم( ننو جواب نمیده) من با اینکه خیلی تنبلم ولی این راهکارها و اروم شدن بچم باعث شده حالم خیلی خیلی بهتر باشه یکی میاد تو نظافت خونه کمک هفته ای یبار  ولی ناهارو شام و ظرف و لباسای بچه و...با خودمه که میرسم به همشون هرچند ناهار و شام مفصل نیس ولی متنوع هس 

وقتی میگم دسر و نوشیدنی خنک نمیخورم منظورم اینه خنکشو نمیخورم میذارم دمای اتاق شه بعد وگرنه من پرهیز زیادی ندارم و جز حبوبات و خوردنی و نوشیدنی سرد همه چی میخورم خانوادم مخالف پرهیز بودن بعضی مقالات هم مخالفه پرهیز زیاد هستن چون به نی نی باید همه چی برسه  جز در موارد آلرژی نوزاد ...من در کل از اول همه چیو با مصلح میخورم مثلا پنیر با گردو یا ماست با نعناع یا گل محمدی و...بعد برنج یکی یا دوتا خرما و...

اینایی که گفتم راهکارهای من بود برا بچه دیگه جواب نده ولی درکل نوزادمو هر روز بیشتر از قبل میشناسم و این شناخت باعث میشه هر دو راحتتر باشیم ...ولی این خنک نخوردن وچای نخوردنو تو مطب کودکان هم یه خانکی گف...گفتم تازه اول راهین رفلاکس و کولیک که بیاد دیگه خواب ندارین گف ما اولین بچون نیس بزرگ میکنیم چن تا بزرگ کردم خمگی شبو راحت خوابیدن  و...و اینکه یه چیزی هم یادم افتاد قدیمیا میگن بچه چن ماه اول تو هوای ازاد یکم صورتشو بپوشون مثلا از جلوی ساختمون تا داخل ماشین یا از ماشین تا جلوی ساختمون پتو بنداز رو بچه که منم اینکارو میکردم بخصوص به اقتضای فصل با اینکه کاپشن سرهمی و... داشت میگن هوا بخوره دیگه شبو نمیخوابه...

درسته منم بخاطررفلاکسش اوایل خیلی اذیت شدم اما یه دکتری بهم گفت اصلا دارو نده و دقیقا همین کارایی که شما گفتی رو انجام بدم اولش گفتم چه دکتر مزخرفیه نتونست کمکم کنه اما بعدا فهمیدم اشتباه کردم و با این کارا الان رفلاکس دخترم خیلی خیلی خوب شده و فک میکنم داره کامل خوب میشه دیکه 

درسته منم بخاطررفلاکسش اوایل خیلی اذیت شدم اما یه دکتری بهم گفت اصلا دارو نده و دقیقا همین کارایی که ...

منم فک میکنم تا مسئله جدی نیس بهتره دارو ندیم چون این داروهای گوارش برا همسرم کلی عوارض داشته چ برسه نوزاد مگر اینکه وزن اضافه نکنه یا خیلی خیلی بی قراری کنه

🛑🛑🛑🛑🛑فروش انواع شیر خشک های 🛑🛑🛑🛑🛑

اسید امینه مانند♥♥ نئوکیت ،آلفامینو ♥♥

🔈🔈ایرانی اپتامیل اچ ا ،پپتی،پپتی جونیور،نان اچ ا ،اپتامیل پره پی دی اف ،اف ام اس،ببلاک پره مچور،پی دی اف،

کندامیل ال اف

🔉🔉🔉انواع شیر خشک های وارداتی مانند سیمیلاک گلد ،اس ام ا، پرو اپتامیل،گلدن گات،هیپ،لیتل اسلیپ و.......

🔊🔊🔊🔊انواع مکمل های افزایش وزن مانند شیر مایع پدیاشور پلاس،معمولی ،اینفترینی،ریسورس جونیور،پپتامین جونیور،نوترینی درینک،نیدو درب قرمز پدیاشور و ویتاشور و......

🔔🔔انواع داروهای برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... داروی کولیک مانند ایزیکول بیبی،اینفاکول و ساپ سیمپلکس،ریلاکتازم

📣📣انواع انتی بیوتیک های خارجی زیترومکس و ازیترومایسین

📢📢انواع مکمل برای افزایش وزن،قد،ایمنی،مولتی ویتامین،افزایش اشتها و......

📯انواع تب بر

🔭افزایش چاقی و یا لاغری

📡انواع دارو زادیتن .،کروئنو.....

🏮🏮انواع پوره ،سرلاک،پوره ساندیسی،‌پاف،بیسکویت و.....

♣♣♣♣مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر♣♣♣♣

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩۰۹۰۵۶۴۵۰۸۱۳🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

پیج اینستاگرام :.  Babyalergic2023