2777
2789
عنوان

مربی بدنسازی یا کسایی ک بدنسازی کار میکنن یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 25 پست
پ ژنشو نداری زیاد گرد نمیشه باسنت

میخوام ازین حالت تختی دربیاد خیلی بده لباس تو تنم اصلا خوب واینمیسته

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اضافه وزن‌ نداشتم‌  اما‌ با هفته ای ۴بار بدنسازی ۲ماهه بدنم‌ خودشو‌ نشون داد باسنم‌ برجسته ...

من شیر میدم فک نکنم مکملا رو بتونم مصرف کنم پسرم ۱۸ ماهشه

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
آره روزی یه ساعت بتونی ورزش کنی یه ماهه هم تغییر میکنی چ برسه چند ماه 

خداکنه اخر خرداد عروسی خواهرشوهرمه طرف شوهرم همه خوش اندام باسنا گرد من اینجوری تخت

منم مکمل نمیخورم‌ اگه رژیمت‌ منابع خوبی داشته  باشه  لازم‌ نیس مصرف کنی‌  فقط ویتامی ...

اگ مکمل بخوری زودتر شکل میگره؟

اگ مکمل بخوری زودتر شکل میگره؟

مکمل‌ اخه‌ برای دوره‌ رشد و حجم‌ هست‌ دیگه‌ بعدشم‌ واقعا لازم‌ نیس  تو وقتی منابع کافی پروتئین‌ و ... مصرف کنی‌ نیازی نداری‌ 

شما تو گام اول باید وزن کم کنی بعد بری برای فرم دهی و حجم

مصرف ویتامین خیلی موثره مثلا زینک به کاهش توده شکم کمک میکنه

مکمل‌ اخه‌ برای دوره‌ رشد و حجم‌ هست‌ دیگه‌ بعدشم‌ واقعا لازم‌ نیس  تو وقتی منابع کافی پروتئین‌ ...

ممنون ازتون عزیزم مربی اونجا کمکم میکنه دیگ؟