2777
2789
میشه این متن و ترجمه کنید خودم ترجمه کردم ولی منظورشو درست متوجه نمیشم Users who appear in social network photos can be annotated. We assume that any photos directly uploaded by the user, and any photos uploaded by the users connections (in which the user has been annotated) belong to the first users album.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر میرسد عکس کاربران شبکه های اجتماعی مینواند مشروح باشد به فرض ما که هر عکس بطور مستقیم توسط هر کاربر اپلود شده است و عکس متعلق به کاربران متصل (به اینترنت) متعلق به اولین البوم است
یه صلوات بفرستید واسه حاجت رواییم لطفا 
کاربران شبکه های اجتماعی از روی عکسی کاربری میتوانند مورد تحلیل قرار بگیرند. بر فرض اینکه هر عکس بطور مستقیم توسط خود کاربر آپلود(بارگذاری )شده باشد و عکس( عکسی که کاربر توسط آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است) از اولین آلبوم کاربر بارگذاری شده باشد....
0 =2-1