2777
2789
گزارش میزنید 

نه بابا

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني چي مشكل داره؟ عزيزم مديرش دوست خودمه بهترين پزشكاي دانشگاه هاي معتبر تهران توش كار ميكنن

از نظر حرفه ای بهتره تو زمینه مشاوره و ویزیت حضورا باشه اتفاقا یکی از دوستان استاد روانپزشکی دانشگاه تهرانه و خودش گفت آنلاین خوب نیست

یه جوری مودبانه بگو بعد چند نفر میان راهنماییت کنن و  تا چند نفر دیگه بیان گزارش بزنن و نی نی ی ...

نه مرسی 😂😂مودبانه اش هم خطرناکه بگم تاپیک که هیچ خودمم میزنن میترکونن

از نظر حرفه ای بهتره تو زمینه مشاوره و ویزیت حضورا باشه اتفاقا یکی از دوستان استاد روانپزشکی دانشگاه ...

بنده خودم متخصص هستم

و كاملا باهاتون مخالفم

چون الان اساتيد هم ترجيح ميدن جلسات اول مجازي باشه و بعد اگه لازم باشه ميرن سمت حضوري

مشكل اينه ملت ما هنوز حاضر نيستن هزينه كنن و اينجور خودشون رو مجاب ميكنن كه خوب نيست😁

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
مدرکتون رو بدین یه بازنگری کنن

عزيزم من مدركم رو جايي گرفتم كه شماها تو خوابتون هم نميتونيد ببينيد😜

بايد براتون بدم ترجمه ش كنن

پس سعي كن درست صحبت كني و خودت رو كوچيك نكني😉

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
عزيزم من مدركم رو جايي گرفتم كه شماها تو خوابتون هم نميتونيد ببينيد😜 بايد براتون بدم ترجمه ش ...

یک اگر متخصص بودین طرز بیان شما اینجور نبود.

دو بله درست میگین کسی زبان قبیله آدم خوار ها رو نمیتونه ترجمه کنه!