2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی هستین یه سوال بپرسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 50 پست
واقعا؟ از دیروز اعصابم بهم ریخته سر این موضوع

اره به نظرم بارداری حساس شدی الکی طبیعیه🥰😂

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔
😐

ببخشیدا یعنی اینقدر جواب تلفن واجب بود؟ خب دستشو میشست بعد میومد جواب میداد.تماس قطع میشد اشکال نداشت خودش تماس میگرفت .من اگه بودم کل اون زندگیو آب میکشیدم..من اگه پادشاه اتریشم پشت خط باشه بدون دست شستن از روشویی نمیام بیرون.شوهرم از خودم وسواسی تر😅

شمام غصه نخور کاریه که شده دیگه.ان شالله همه جا ‌‌‌‌‌پاکه.بارداری کار دیگه ای نمیتونی بکنی.بیخود دلتو بد نکن.فقط آشپزخونه رو بهش بگو دوباره تمیز کنه چون از لحاظ بهداشتی از همه جای خونه بایدپاکیزه تر باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به نظرم بارداری حساس شدی الکی طبیعیه🥰😂

😁ولی تا خودم یه بار دیگه تمیز نکنم خونه رو ب دلم نمیشینه ک با این وضعم چ غلطی کنم موندم😭

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
ببخشیدا یعنی اینقدر جواب تلفن واجب بود؟ خب دستشو میشست بعد میومد جواب میداد.تماس قطع میشد اشکال نداش ...

همینو بگو خو از خود من وسواسی تره حالا بدبختی منه ک سر خونه تکونی باید اینجوری شه 

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
معلومه که نه  نگران نباش اینجوری باشه که تمام لباسای ما نجسه😂

راست میگه این بنده خدا اگه اینحوری باشه که شلوار و لباس زیر خودت و ما همیشه نجسه که !!

نه نحس نیست تو چون بارداری الان وسواس فکری داری بزن به بیخیالی یک ماه دیگه یادت میره