2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی هستین یه سوال بپرسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 50 پست
وقتی خودشو شسته نجاست نیس یعنی؟

خودشو شسته ، پس اب به دستش خورده ، مگه ادم خودشو میشوره ، دستاش هنوز  الودس ؟ ، پس اگه اینجور باشه  شلوارشو کشیده بالاهم نجسه. اول اونو باید اب بکشه . 

شما خودتو میشوری دستات نجاست بهش نمیچسبه که .

هیچی همه جا پاکه ، فقط برا رفع الودگی ، شما دوباره با الکل  گردگیری کن .

همه جا پاکه پاکه 

خدایا شکرت.
دستش ب دستمال های مرطوب خورده از اونا انتقال داده نمیشه؟ 

الان خوندم که گفتی خودشو شسته ولی فراموش کرده دستشو بشوره خب دستاش کثیف هست در این صورت اما نجس نیست 

اگه نجس بود چرا با دستمال مرطوب بقیه جاها هم نجس میشد اما اینی که گفتی دستاش نجس نبوده

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفتگی معلوم شد بچه ات دخمله

قبل از غربالگری فهمیدن 

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
دستش مستقیم به وسایل خونه که نخورده 

یعنی پاکه همه چی؟

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
خب ک خورده باشه مگه نجس هست دستش،چ؟

من مذهبی نیستم ولی چن سال پیش رفته بودم سفر عمره بعد یک بار رفته بودم برا وضو سرویس بهداشتی مسجد النبی اونجا پایین چادرم کمی روی زمین کشیده شد وخیس شد بعد من نتونستم برم نماز فکر میکردم چادرم نجس شده ولی روحانی کاروان گفت این طوری نجس نیست باید با خود نجاست خیس شده باشه 

با زندگی نساز 🎆زندگی رو بساز�🎆

عزیزم همسرت دستش رو نشسته اما با همون دست حتما خودش روشسته منظورم ا ل ت ش. هست بنابراین دستش هنگام شستن التش ابکشیده شده چون وقتی میخواهیم جایی رو اب بکشیم یا یک بار با اب جاری که همون شلنگ هست یا سه بار با اب کر که اب افتابه میشه بنابراین اگر خودش روشسته دستش به لحاظ نجس بودن مطمئنا نجس نیست ولی دیگه شما به دلت بگیره یا نه بستگی به وسواست داره

عزیزم فقط کلاه شرعی میذارین روو سر خودتون خندم میگیره😂😂😂

بخند عزیزم 

بخند و حرف نزن 

مثلا منم ب جبهه گیری شما میخندم ولی نگفتم🤣🤣🤣

الان فقط گفتم ک یاد بگیری بخندی ولی حرف نزنی😂😂😂

خودشو شسته ، پس اب به دستش خورده ، مگه ادم خودشو میشوره ، دستاش هنوز  الودس ؟ ، پس اگه اینجور ب ...

منظورم اینه بعداز این ک خودشو شسته دستاشو با مایع نشسته اینجوری نجاست انتقال پیدا میکنه یانه؟

الان خوندم که گفتی خودشو شسته ولی فراموش کرده دستشو بشوره خب دستاش کثیف هست در این صورت اما نجس نیست ...

واقعا؟ از دیروز اعصابم بهم ریخته سر این موضوع

الان عنوان چ ربطی داشت؟ ما غیر مذهبیا تو عن زندگی میکنیم؟

شما غیر مذهبیا میدونی چجوری عین نجاست پاک میشه؟ 😕