2777
2789
عنوان

تب

172 بازدید | 18 پست

سلام دوستان پسر ۵ سالم کرونا گرفته تب شدید داره با تب سنج خونه زیر بغل به ۳۹/۲ میرسه،لطفا بگید به غیر پاشویه ،شیاف چیکار کنم تب بیاد پایین تا دوباره فردا صبح ببرم پیش دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایبوپروفن شربت 

آب خنک بده بخوره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نشاسته خیلی خنک میکنه.اگ داری داخل اب کمی حل کن.رقیق شد بمال کف پاش.عرق کاسنی و بید بریز تو اب بعد پاشویه کنه خنک کنندس.منم پسر چهار ساله ام گرفته.تب داره.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خانمه میگفت دکتر تو مطب اینکارو کرده تب بچه اومده پایین

من یکیو دیدم دچار تشنج شد، دیگه به همه توصیه میکنم، اینکارو نکن عزیز دلم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️