2777
2789
فقط برای اینکه دلم گرفته زدم

خوب میگفتی بیایین دردودل این چه تاپیک سمی بود، من چند سالمه😂😂😂😂

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه راهنمایی میکنین دلم خیلی گرفته با بهترین دوستم که شاید 10 سال باهاش بودم قهر ک

ردم خیلی دوست دا ...

چرا قهر اخه

برید با هم دیگه حرف  بزنید

تو برو ازش بخواه برید بیرون مشکل تون حل کنید سنگاتون ود بکنید  

اشتی میکنه حتما دلیل داره بپرس ازش

یه راهنمایی میکنین دلم خیلی گرفته با بهترین دوستم که شاید 10 سال باهاش بودم قهر کردم خیلی دوست دا ...

حالا این دفعه تو عذر خواهی کن چطور میشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چرا قهر اخه برید با هم دیگه حرف  بزنید تو برو ازش بخواه برید بیرون مشکل تون حل کنید سنگاتون و ...

نمیاد

اصن جواب نمی‌ده

فک میکنم دلش از یهجای دیگ پره

سر من خالی می‌کنه.هر وقت قهر میکردیم تقصیر منم بود اون عذر خواهی میکزد

اصن جواب نمیده

یکی دیگه از دوستاتو واسطه کن 

فک کنم حالش خییلی بده چون با همه رابظشو قط کرده.

خوب پس یه مدت تنهاش بذار حالش خوب شد بعد