2777
2789
عنوان

بیاین درباره غذای نی نی هامون حرف بزنیم چیا نیدین چقد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 43 پست

پسر من از بدو تولد به مرغ،بوقلمون،بلدرچین،زرده و سفیده تخم مرغ،ماهی،میگو،کنجد،تمام مغزیجات،میوه های تابستانه،برنج و گندم آلرژی داشت.فقط آلرژیش به برنج و گندم خفیف بود بقیه شدید.هرجیزی که شامل اینا بود نباید میخورد بقیشم مثل فرنی،سرلاک و... خودش دوست نداشت.ناچارا براش سوپهای متفاوت میپختم.البته الان ۲سال و ۹ ماهشه

و راز موفقیتم اینه از شش ماهگی از غذای سفره دادم      

واااقعا؟؟؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ی نی نی سه ساله دارم .و خوش غذای خداروشکر

ازچندماهگی غذاشوشروع کردی

راسته میگن اگه قبل6غذای کمکی شروع شه بچه خوش اشتهامیشه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
پسر من از بدو تولد به مرغ،بوقلمون،بلدرچین،زرده و سفیده تخم مرغ،ماهی،میگو،کنجد،تمام مغزیجات،میوه های ...

چقدر سخت به همه چی آلرژی داره که

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
چرا فرنی اینا نمیدی

اولش میدادم 

سرلاک رو بهتر میخوره

به زودی سوپ‌ میکس میدم

خوردن بلد نیست😁

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ازچندماهگی غذاشوشروع کردی راسته میگن اگه قبل6غذای کمکی شروع شه بچه خوش اشتهامیشه

اره راسته من از چهار ماهگی کم کم شروع کردم بهش فرنی و حریره بادام اینا میدادم از شش ماهگی کلا غذای سفره

ای جااانم اشکال نداره خوش غذاس؟؟

مکالمه تکراری:اول نخورده میگه خوشمزه نیست 

بعد بهش میگم مگه من غذای بدمزه برات درست میکنم

بعد میگه بذار ببینم خوشمزه هست خوشمزه نیست 

میخوره و ...

عاشق کله پاچه است یک بار پنج روز پشت سرهم تمام وعده ها کله پاچه خورد

بادمجون دوست نداره 

پیتزا دوست داره و غذاهای خوشگل و جدید

پیاز تو غذا نمیخوره که به زور بهش میدم

سیب زمینی دوست داره 

و هفته ای دوبار ماکارونی حتما میخوره  یعنی ۴-۵وعده

هر روز نیمرو میخوره با سس قرمز

کاهو دوست داره و خیار 

اما یبوست که همیشه داره اشتهاش کم میشه تا رفع میشه خوراکش زیاد میشه 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
اره راسته من از چهار ماهگی کم کم شروع کردم بهش فرنی و حریره بادام اینا میدادم از شش ماهگی کلا غذای س ...

مرسی عزیزم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
مکالمه تکراری:اول نخورده میگه خوشمزه نیست  بعد بهش میگم مگه من غذای بدمزه برات درست میکنم بعد ...

ماشالله هزار ماشالله چه مامان. دقیقی هستی

من بلدرچين. گوشت .مرغ.کدو .هویج‌.سیب زمینی‌.سوپ جو.تخم مرغ.برنج.ماشک.عدس.یک سال چهارماهش هست.میوه هم سیب وموز. بیسکویت.پسته بادام فندق گردو..چون رفلاکس داره پرتقال نارنگی گوجه اینا نمیشه خورد سرلاک هم نمیشه داد بهش..‌آب هویج واب انار هم دادمش

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
خیلی سخت گذشت خیلی.الان که بزرگتر شده باوجود اینکه جثه خوبی داره ماشاءالله ولی خیلی خیلی ضعیفه.راه م ...

ای وااای دلم یه جوپری شد