2777
2789
عنوان

معدم

157 بازدید | 16 پست

تو یه تاپیک گفتم بطور اتفاقی شیشه رو قورت دادم شیشه تقریبا 3 سانتی میشد شایدم 4 سانت من از چند نفر پرسیدم گفتن احتمالا دفع شه ولی من ندیدم که دفع بشه و معده دردم اکثرا دارم مخصوصا بعد غذا و اگه غذا نخورم وزنم بالا نمیره امکان داره مونده باشه قضیه مال تقریباً 5 ماه پیشه کمکم کنید ممنون میشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا الان موضوع این نیست دارم از معده درد میمیرم اتفاقی شد لیوان شکست یه تیکش افتاد تو پارچ من ازش آ ...

وای چه وحشتناک گلوت زخم نشد😖😓چرا همون پیگیر نشدی حتما یه دکتر برو حتما

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تره کارم از گریه گذشته به آن می خندم..!
دکتر رفتید از گوگل راهنمایی بگیرید شاید دفع شده و متوجه نشدید  ولی دکتر رفتن ضرر نداره

نه نرفتم دیگه

فک نکنم دفع شده باشه میشد می‌فهمیدم خدا بهم رحم کرد گلوم زخمی نشد تیکه شیشه تیز بود

دفع نشده. حتما برو دکتر. اصلا پشت گوش ننداز

اخه مال 6 ماه پیشه دو تیکه بود من عجله داشتم از پارچ اب خوردم فهمیدم دو تیکه رفت صدقه دادم گلومو زخم نکرده به مامانم نگفتم نگران نشه ولی دوستام گفتن ایشالا دفع میشه من ندیدم دفع بشه