2777
2789

پارسال اومدیم رشت برای زندگی اوایل با مادرشوهرم رفت و آمد داشتیم بد نمیگذشت الان باهام قهره و من تازه فهمیدم چقد تنهام چجوری بعضیاتون دوستای صمیمی دارید دارم افسردگی میگیرم😭

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
کلاس های مختلف ثبت نام کن

چجوری برم بچمو چیکار کنم هیچکسو ندارم نگهش داره اگه میتونستم جایی بزارمش میرفتم سرکار😭

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم وارد محل جدیدی شدم که هیچ دوستی اینجا نداشتم. صبحها به خاطر لاغری و سلامتی میرم پیاده روی سه تا دوست صمیمی پیدا کردم. نمیتونی خونه بشینی و انتظار داشته باشی که دوست پیدا کنی. کلاس برو باشگاه برو پارک برو. مطمئن باش پیدا میکنی

چجوری برم بچمو چیکار کنم هیچکسو ندارم نگهش داره اگه میتونستم جایی بزارمش میرفتم سرکار😭

الهی😔😪

نمیشه برای بچه پرستار بگیری سرکار بری...؟

روحیت باز میشه..

🍓🍒                                                                       
من خودم وارد محل جدیدی شدم که هیچ دوستی اینجا نداشتم. صبحها به خاطر لاغری و سلامتی میرم پیاده روی سه ...

درسته ولی واقعا با بچه سخته هر فکری میکنم با بچه نمیشه

الهی😔😪 نمیشه برای بچه پرستار بگیری سرکار بری...؟ روحیت باز میشه..

دو سال و نیمشه خیلی کوچیک نیست برای پرستار گرفتن؟⁦☹️⁩

معرفی کن دوست شیم ناراحتی ندارع ک دختر

واقعا🥺من هستی ام ۲۶ سالمه متاهل یه پسر دو سال و نیمه دارم رشت زندگی میکنم

دو سال و نیمشه خیلی کوچیک نیست برای پرستار گرفتن؟⁦☹️⁩

مادرای شاغل فکر میکنم از همین سن بگیرن..

بازم میخوای بزار کمی بزرگ بشه دلت راضی شه

توی خونه خودتو سرگرم کن فعلا...فیلم کتاب روحیت باز میشه

🍓🍒                                                                       
واقعا🥺من هستی ام ۲۶ سالمه متاهل یه پسر دو سال و نیمه دارم رشت زندگی میکنم

خیلی از آشناییت خوشحالم عزیزم

درخواست دوستیمو قبول کن و با هم از این به بعد رفیق شیم

منم هلیام 20 تهران