2777
2789

پدر من مدام سرفه داشت و تو آزمایش مشخص شد گلبول های سفید بیش از حد تولید شده.و توی ریه توده بدخیم هست و سایزش هم نسبتا بزرگ هست. فکر نمی کنم پخش شده باشه. 

امروز دکتر گفته که باید شیمی درمانی کنه. 

ایاکسی موردی میشناسه که شیمی درمانی جواب داده باشه و خوب شده باشن؟ 

لطفا اگه تجربه ای دارین حتما بگین

خیلی ناراحتم😢😭

نسبت به شیمی درمانی حس خوبی ندارم. درد، لاغر شدن، ریزش مو و... 😭😭😭

نمیتونم درد بابام ببینم😓💔

خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘

پدربزرگ من دوساله داره شیمی درمانی میکنه لاغر نشده ولی موهاش ريخته

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشه عزیزم، سیگاری هستن پدرتون؟

آره متاسفانه 😓مخصوصا تو این دو سال کرونا که بیشتر خونه بودن مصرف سیگارش زیاد شده بود

بابای من یکی از علامت هاش که معلوم شده بیمار شده لاغر شدنش نسبت به قبل بود. پدر بزرگتون چند سالشون هست عزیزم؟ یعنی نمی شد جراحی کنن؟ امیدشون خوبه؟ 

من از شیمی درمانی خیلی میترسم😓میگن درد زیاد داره. تهوع و... 

اذیت نشدن؟ متاستاز نکرده بوده؟ همین سرطان ریه داشتن؟ 

انشالله خوب میشن،اگه متاستاز داشت دکتر میگف،خدا رو شکر کنید که زود فهمیدین  قوی باشین همه این ...

ممنون عزیزم از دلداریتون🙏ان شاء الله. نه من که امیدم از دست نمیدم. اینکه گاهی درد دست یا پا دارن طبیعیه؟ میگه بدنم مور مور میکنه گاهی یا گاهی سرگیجه داره. اینا نشونه متاستاز نیست؟ 

بابای من یکی از علامت هاش که معلوم شده بیمار شده لاغر شدنش نسبت به قبل بود. پدر بزرگتون چند سالشون ه ...

۸۰ سالش میشه

نه این لاغر نشده ولی چشماش فروغش رو از دست داده مردمکش کوچیک شده و...

مال این رسيده ب کبدش فکر نکنم زیاد بمونه

ولی پدرشما چون جوان هستن و پخش هم نشده خداروشكر کنید

سریع نسبت ب درمان اقدام کنید

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
من از شیمی درمانی خیلی میترسم😓میگن درد زیاد داره. تهوع و...  اذیت نشدن؟ متاستاز نکرده بوده؟ ه ...

اون که بله دو سه روز بعد شیمی درمانی تهوع و... خواهند داشت ولی ایشالا زود خوب میشن

بلع الان هم درگیر بیماری هستن

اون که بله دو سه روز بعد شیمی درمانی تهوع و... خواهند داشت ولی ایشالا زود خوب میشن بلع الان هم درگی ...

ای لعنت بهش😓امیدوارم خدا برا پدربزرگ شما هم معجزه کنه. بابای من الان 62 سالش هست. خدا بهمون رحم کنه و سایش رو سرمون نگه داره🙏😓

ای لعنت بهش😓امیدوارم خدا برا پدربزرگ شما هم معجزه کنه. بابای من الان 62 سالش هست. خدا بهمون رحم کنه ...

معجزه نمیخوام متنفرم ازش

کودکی هامو نابود کرد

ولی خدا پدر شما رو براتون حفظ کنه امیدتون رو از دست ندین

معجزه نمیخوام متنفرم ازش کودکی هامو نابود کرد ولی خدا پدر شما رو براتون حفظ کنه امیدتون رو از دست ...

ای جانم عزیزم😓ناراحت شدم براتون

پدر من فوق العاده مهربون هست...نبودنش بدترین درد دنیاست... نه امیدم از دست نمیدم خواهر... ان شاء الله خوب میشه🙏