2777
2789

هشت ساله ازدواج کردم، یه ماه بعد عقد فهمیدم خانواده بی فرهنگین خواستم طلاق بگیرم خواهرم گفت نگو بابا میکشتت، 

آخه خانوادم متعصبن و جز دختر عموم دیگه کسی تو فامیل طلاق نگرفته، 

از سال دوم فهمیدیم شوهرم مشکل اسپرم داره بعدشم من دچار مشکل شدم و خلاصه خیلی عذاب کشیدم تو این زندگی، بعد پنج سال خدا یه دختر بهمون داد حالا بگم از مشکل اصلیم،

شوهرم اصلا اخلاق ندارع، یه مرد کاملا گند اخلاق و حسود و مریضه، به زن فقط به چشم برده جنسی و کلفت خونه ش نگاه میکنه، یبار نازمو نکشیده محبت نکرده دیگه عقده ای شدم😭

رفته رفته بدتر میشه، سال پیش خواستم جدا شم آشتیمون دادن حالا شوهرم تو این یه سال اینو بهانه کرده و رفتارش هزار برابر بدتر شده

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

از اول عادت داشت سر هرچیزی برا من غر میزد، هرررررچیزیااا، پریروز ماشینو برد سرویس یکم خرجش زیاد شده، اومد شروع کرد غر زدن و دعوا و فحش دادن دامادمون (چون اون ماشینو براش خریده) 

میون حرفاش دختر دوسالمو که گریه میکرد فحش داد گفت

مادر سگ،گفتم بگو تخم سگ گفت اره واقعا چون اصلا معلوم نیس بچه مال کیه😭😭😭😭 قلبم شکست بدم شکست

دیگه اون یه ذره تحملی هم که داشتم سر اومده، از چشمم افتاده خیلی وقته هیچ علاقه ای بهش ندارم 

جوونیم داره هدر میره، قرص اعصاب میخورم خسته شدم دیگه، فقط مشکلم دخترمه😔

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی با مردی که به خاطر همچین چیزی عصبی میشه و حتی توی حرف هم بچه ی خودش رو از کس دیگه ای می‌دونه بدون جز بدبختی برای دخترت ، عقده ای بار اومدنش و هزار تا مشکل دیگه که در آینده پیدا میکنه هیچ چیز دیگه ای نداره

من یه دعا گر خوب سراغ دارم کارش حرف نداره 

اونم امتحان کردم

این آدم نمیشه طلاق بگیر .نبینم بعد طلاق بیایی بگی میخام برگردم.دخترتم ببر تا روانیش نکرده

مریضه قبولم نمیکنه بره روانشناس

از اول عادت داشت سر هرچیزی برا من غر میزد، هرررررچیزیااا، پریروز ماشینو برد سرویس یکم خرجش زیاد شده، ...

من کلا تجربه ندارم و نمیتونم چیزی بگم اما فقط امضات 👌👌👌خیلی قشنگه خیلی 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
بهت پول میده خرجتو میده خونه و ماشین دارین هیچ نقطه مثبتی نیست که داشته باشه ؟

پولاش دست منه و حساب پس نمیگیره، خونه ماشینم به لطف من و خانوادم که براش وام حور کردیم داره، حتی کارشم از ماست، ولی چه فایده وقتی سر سوزنی نمیفهمه زن یعنی چی؟ احترام ندارم تو این خونه😭