2777
2789
عنوان

مادر شوهرم اومد حالمو گرفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوته خودت ناهار نداری میری اونجا؟؟؟  خونه خودت نون خشک بخور نرو خونه مادرشوهره مریض

واقعا👌👌من باردارم ب دستپخت خودم ویار دارم نمیتونم بخورم 

باور کن ناهار بوده ک نون پنیر خوردم و نرفتم پیش مادرشوهرم با اینکه دیوار ب دیواریم میدونم منت میزاره نمیرم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

اخه منم بچه ندارم،خیلی دلم گرفته بود به خازرش چون شوهرم بچه دوست نداره،همه فک میکنن من نارا هستم کلا دیشبو گریه کرده بودم

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند
یعنی نشده شما یه روز کلا حوصله نداشته باشید ؟مخصوصا نزدیکه عادتتون؟

فکر کنم ظرفای ناهار رو نشستی ناراحت شد نه؟

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
فکر کنم ظرفای ناهار رو نشستی ناراحت شد نه؟

اخه اصلا نزاشت که همین که ناهار تموم شد گفت حالا وقت چیه؟گفتم برم چایی بزارم؟گفت نه برو خونتون بخواب،خواب میچسبه،پاشو برو خونتون😐

آدم تنها باشه بهتر از اینه که دورش چر از ادمای نفرت انگیز باشه.

موافقم باهات منم همین سبک زندگی رو در پیش گرفتم ولی الان هر کسی سراغمو میگیره میگن زندانی کرده خودشو همه هم معترض از مادر بگیر تا غریبه ها 

خودم ارامش دارم بقیه نمیزارن هر روز یه حرفی میزنن ناراحتم میکنن 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
موافقم باهات منم همین سبک زندگی رو در پیش گرفتم ولی الان هر کسی سراغمو میگیره میگن زندانی کرده خودشو ...

شما بچه داری؟اخه من ندارم تنهایی کلافه میشم

وا مگه من چی گفتم،همه میگن چی گفته نمیگی!دغو ودلیه مادرشوهرتوسر من خالی میکنی😒

نه عشقم اشتباه متوجه شدی با شما نبودم،میگم مادرشوهرم قبلا ها که میگفت بیا اینجا میگفتم درس دارم،میگفت تو هم میخوای فیلسوف بشی انگار

شما بچه داری؟اخه من ندارم تنهایی کلافه میشم

منم بچه ندارم ولی اصلا تنها حتی خونه خواهر شوهرام و مادرشوهرم نمیرم..به قول یکی از بچها تو خونه خودم تنها میشینم درسمو میخونم ولی تنها جایی نمیرم.خیلی دختر خاله هام هم میگن نه تو نمیای نمیری.با خودم نمیگم خودم آرامش داشته باشم بسه برام.برم خونه دختر خاله که بعد یه چیزی بگم یا بشنوم بعد بگن آره فلانی خبرکشه فلانی راز دار نیس فلانی تقلید خونه منو کرده فلانی زیاد میخوره میری کم میذاره برات هوووووووووو دیگه خلاصه دغدغه این حرفا رو ندادم😅

منم بچه ندارم ولی اصلا تنها حتی خونه خواهر شوهرام و مادرشوهرم نمیرم..به قول یکی از بچها تو خونه خودم ...

اره راست میگی 

حوصله نداشتی نمیرفتی،حالا چی بهش برخورده بود؟چی میگفت؟

درو زد اومد تو گفت بدا چی اخم کرده بودی واقعا خجالت بکش مگه جی گار کردیم ازت حالم بهم خورد و همین بمون تنهایی بپوس منم گفتم والا ماما من اصلا خودم حوصله نداشتم بهت که گفته بودم برا چب ناراحت شدید من بادشما کاری ندارم که اخه کلی فحش واد درو کوبید رفت