2777
2789

من

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت تو ادرارم خون بود بعد خوب شدم ولی در هنگام نزدیکی سوزش بدی دارم در حد گریه کردن به نظرتون ...

وای شاید دهانه رحم ژخمه برودکتر 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اخه تو روستام😔

مرکز بهداشت روستاتون ماما نمیاد 

من از سال ۹۷ عضوم متاسفانه گوشیم رو برگردوندم به تنظیمات کارخانه و رمزم هم فراموش کرده بودم نتونستم اون کاربری رو دوباره داشته باشم اگه کسی می‌تونه کمک کنه که من همون کاربریم رو داشته باشه ممنون میشم
آخه خجالت می کشم به مامانم بگم به شوهرم گفتم ولی شوهرم  گفتم ولی شوهرم منو نمی بره دکتر آخه تو ...

درست نیست اینو بگم ولی چون نمیتونی بری دکتر و مطمئنی ک باردار نیستی قرص سفکسیم بخور  و پماد واژینال استفاده کن اسم پماده یادم نیست

شوهرتم (ببخشید) خیلی اشتباه میکنه شما رو دکتر نمیبره دو روز دیگه دور از جونت گوش شیطون کر واسه باردار شدنت مشکلی پیش بیاد همین شوهرت هزار تا حرف ممکنه بارت کنه

عفونت رو دست کم نگیر خطرناکه 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

عفونت ادرار هردیقه دسشویی میری باسوزش وحشتناک من داشتم خون اینا نبود یاتونزدیکی نبود

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من یه مدت تو ادرارم خون بود بعد خوب شدم ولی در هنگام نزدیکی سوزش بدی دارم در حد گریه کردن به نظرتون ...

ربطی نداره به عفونت ..لوبریکانت بزن

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
اخه تو روستام😔

ممکنه مشکل هورمونی باشه خودم مشکل هورمونی داشتم رگه های خون توی ادرارم بود موقع رابطه درد و سوزش شدید داشتم فکر مردم دهانه رحمم زخم شده پزشکم گفت واسه هورموناته و مصرف داروی ضد بارداری دو تا قرص داد خوب شدم 

به مامانت بگو خجالت نکش

مراکز بهداشت روستاها که ماما دارن برو پیششون

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"