2777
2789
عنوان

دیگه دوستی نمونده !😒

183 بازدید | 15 پست

چرا این قدر همه دوستام نامرد و عوضی شدن؟ چرا اخههه!؟ من چهار پنج تا رفیق صمیمی دارم که خیلی وقته میشناسمشون بعد من بعد یه ماه و خورده ای از دانشگاه برگشتم خونه با هر کدومشون که هماهنگ میکنم منو میپیچونن یا غیر مستقیم میگن نمی‌خوان بیان بیرون حالم ازشون بهم میخوره واقعا چرا همه این قدر مزخرفن؟!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید به خاطر کرونا میترسن منم از اول کرونا با دوستام جایی نرفتم میترسم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شاید چون درگیرن وقت خالی ندارن الویتشون نیستی من خیلی ساله دوستی ندارم یکی داشتم اونم رفت سرکار وقت نداشت منم دیگه مزاحمش نشدم در حد همین تلفن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شاید به خاطر کرونا میترسن منم از اول کرونا با دوستام جایی نرفتم میترسم

نه بابا خودشون مثلا همش استوری میزارن که بیرونن بعد حالا به من که رسید همش خونه تکونی و شلوغی رو بهونه میکنن در صورتی که مثلا قبل از اینکه من بهش بگم بریم بیرون اصلا خونه نبود و همش استوری می‌ذاشت😒 

فقط حسادت .چون حسودن نمیان بخدا.منم مثل توام تنها

خیلی بده واقعا یسری دوستی ها و رفاقت ها رو میبینم حسودی میکنم چطوری یسری ها این قدر باهم اوکی و خوبن .نمی‌دونم بخدا بعضی وقت ها فکر میکنم همش از شانسمه انگار قسمت نیست با یه آدم درست و حسابی دوست باشم .

چون با ی بار حرف زدنت فهمیدم ایقد ادم چرت و مزخرفی ک والا واقعا حق دارن بپیچونن حقته عیناً بگن بابا ...

باشه خداروشکر که همه چی اوکی شده حالا تو حرص نخور سکته نکنی 😂 طرز حرف زدن خودتم نگاه کن بعد راجب بقیه نظر بده نفهم و این که چقدر بیکار و علافی که تاپیک های قدیمی ملت رو میخونی الهی

چون با ی بار حرف زدنت فهمیدم ایقد ادم چرت و مزخرفی ک والا واقعا حق دارن بپیچونن حقته عیناً بگن بابا ...

الان که دقت کردم میبینم تو همونی هستی که میخواستی فرار کنی 😂 عزیزم به جای ..... تاپیک بقیه بهتر نیست بری سراغ درس و مشقت ؟! اینجوری باید صد سال پشت کنکور بمونیا 

الان که دقت کردم میبینم تو همونی هستی که میخواستی فرار کنی 😂 عزیزم به جای ..... تاپیک بقیه بهتر نیس ...

من ک روزی ی دیقع هم نمیام خواستم ببینم تو چ گوهی هستی.بگو اگع ماهم می‌خواستیم بریم رشته گوهی مث مال تو پشت کنکور نمیموندیم ک ما مث تو بی هدف نیستیم