چقدر بعضیا دامنه دیدشون کوچیک،،بلاگرا تونستن دارن پول در میارن من که اصلا ندارمشون،،خودم انلاین شاپ دارم با کلی زحمت و بی خوابی داره به ثمر میرسه،،همه زحماتم پر و خیلیای دیگه که واقعا با نت و....کار دارن،،اره خوبه که شوهراتون نمیتونن چیزای بد ببینن کسی که ذاتش خراب بیرونم بره از نت داخلیم مشکل در میاره،،
به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
تنها دغدغشون اینه نت قطع بشه شوهرشون نره اینستا دختر ببینه. بلاگرا جمع بشن. در این سطحن🤦🤦🤦به خودت بلاگرا میتونن روبیکا هم بیان شوهراتونم واسه خیانت و هرچی به اینستا نیاز ندارن. تو روخدا الکی دعا و خوشحالی نکنید. بدبختیه
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
مگر میشه اینترنت محدود شه کلی کسب و کار از کار میافته کارای بانکی چی دانشگاه ها کارای تحقیق ...
ای خدای بزرگ
دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد