2777
2789

سلام دیر میگذره ۳۰هفته ام شما زایمان چندمی؟چی هست زایمانت؟

شکم بند یا گن میبندی؟ی تاپیک زدم ولی ب نتیجه نرسیدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام دیر میگذره ۳۰هفته ام شما زایمان چندمی؟چی هست زایمانت؟ شکم بند یا گن میبندی؟ی تاپیک زدم ولی ب ن ...

اول

فعلا مشخص نیست نی نی بریچه 

نه برا چی میخوای ببندی

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول فعلا مشخص نیست نی نی بریچه  نه برا چی میخوای ببندی

برای بعد زایمان ک شکم زود جمع بشه من سزارین بودم نبستم اینسری میخوام ببندم ولی نمیدونم کی و چجوری بخرم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
برای بعد زایمان ک شکم زود جمع بشه من سزارین بودم نبستم اینسری میخوام ببندم ولی نمیدونم کی و چجوری بخ ...

اها من گن اوپو خریدم برای بعد زایمان

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
اها من گن اوپو خریدم برای بعد زایمان

چ شکلیه؟ میشه ببینم؟چند خریدی؟دکتر گفت یا چطوری اینو خریدی بغد سایز دارن چجوریه