2777
2789
عنوان

در مورد نامزدمه

354 بازدید | 38 پست

اگه شما نامزدتون رابطه ای قبل از ازدواج با کسی داشته نه رابطه جنسی ولی مثلا همو می‌دیدن و پیام میفرستادن و در همین حدود خلاصه و شما هم الان متوجه شدید میتونید ببخشیدش؟من قبل از ازدواج میدونستم با یه دختری صحبت میکردم چون پروفایل احساسی گذاشته بود فهمیده بودم . و تو بیوگرافیش نوشته بود سوختم خاکسترم را باد برد بهترین یارم مرا از یاد برد . و میدونستم پسرخالمه بچه ترسوعه اهل این حرفا نیست . ازش هم پرسیدم گفت اونموقع با یه دختری از اینستا همدیگه رو پیدا کرده بودیم چت میکردیم و سلام و علیک میکردیم . من خر هم باور کردم . یه هفته پیش من رفته بودم خونشون و شب خوابم نمیومد‌‌‌ . گوشیو داد دستم گفت یدونه بازی هست تا خوابت نمیاد اونو بازی کن . منم درسته پسرخالمه میخواستم ببینم چطور آدمیه اصلا. یواشکی رفتم سمت پیام رسانی و پیاماش رو ببینم.دیدم به یکی نوشته عشقم مریم منم حالم خراب شد بدجوری خراب شد. شک کرده بودم شاید اونی که نوشته عشقم مریم دختر عموش بوده باشه . منم اون شماره رو حفظ کردم و گوشیم رو هم نبرده بودم خونشون . فرداش رفتم خونمون و اون شماره رو زدم گفت که اون شماره در لیست مخاطبان من موجود است😶دیدم ای وای دخترعموشه درست فکر میکردم . میرفتم همدیگه رو می‌دیدن معلوم نبود که چیکار میکردم .پیاماشونو نگاه کردم عشقم و از اینجور حرفا . یه پیام های احساسی  به دختره فرستاده بود که اونا رو من که نامزدشم تا حالا نفرستاده🥺منم دختر خالشم‌

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱

درسته مال ۷ ماه پیشه و دیگه به هم پیام نفرستادن . ولی تو گالریوس هی اسم مریم بود درسته عکسش نبود . اسم من چرا هیچ جا نیست . حتی من دو تا عکس از خودم فرستاده بودم اونا رو هم ذخیره نکرده. 

شماره هام رو سیو نکرده . منم حالم خراب شد اون فرداش نتونستم از جام بلند شم بیچاره پدر شوهرم فکر کرد که واقعا مریضم ولی اینطور نبود

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق همه دخترهای اقوام شده😐

چندش 

اگر برای خودت ارزش قائلی عمرت و پای یه همچین ادمی نمیذاری

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

هیچی دیگه منم رفتم خونمون نتونستم بمونم به مامانم گفتم . گفتم عجله کردین که اسم های همدیگه رو تو شناسنامه ثبت کردیم درسته پسرخالمه ولی باید یه صیغه محرمیت یه ماهه میخوندیم من بیشتر میشناختمش

باهاش حرف بزن 

نامزدی تون چطور بود مثلا خودش اومد گفت دوستت دارم و میخوام ازدواج کنیم یا چجوری بود 

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤

15 سالته؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
هیچی دیگه منم رفتم خونمون نتونستم بمونم به مامانم گفتم . گفتم عجله کردین که اسم های همدیگه رو تو شنا ...

یه ماهه دخترجان؟؟؟؟ 

ما بین ۶ ماه تا یکسال نامزد میمونیم تا بشناسیم همدیگرو 

یک ماهم کم بود از دست این خانواده هایی ک سریع عقد میکنن بابا بذارید نامزد بمونن بچه ها تا کمی همدیگرو بشناسن

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..