2789
عنوان

تغذیه

82 بازدید | 14 پست

لطفا جواب بدید🥺دوستای عزیزم کسی هست اینجا مشاور تغذیه باشه یا تجربه ای از موضوعی که پایین میگم داشته باشه؟من ریفلاکس معده دارم و لاغرم میخوام ده کیلو بیام بالا ولی چون خیلی از غذاهای پرکالری مثل سرخ کردنی ها و غذاهای سنگین و فست و فود و...نمیتونم بخورم الان نمیدونم با چه غذاهایی کالریمو ببرم بالا که وزنم برع بالا... اشتها دارم اما هر غذایی رو نمیخورم...ممنون میشم کسی اگه تجربه ای داره بگه بهم چیکارکنم🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین منم میخام حداقل۵تابالابیام.حتما ک نباید فست فودی یا چرب و چیلی بخوری.کالری شمار نصب کن.کالری با ...

از طعم سویق خوشم نمیاد🥺خیلی بدجوره راهی هست طعمشو نفهمم؟!...من کلا اهل فست فود نیستم اما غذاهای سرخ کردنی ام حتی نمیتونم دیگه بخورم خب دیگه کالری از کجا بیارم مایعاتم که خیلی کالری ندارن... اگه مشکل گوارشی نداری با همون کالری شمار روزی سه هزارتا بخوری تو یک ماهونیم پنج کیلو میای بالا

از طعم سویق خوشم نمیاد🥺خیلی بدجوره راهی هست طعمشو نفهمم؟!...من کلا اهل فست فود نیستم اما غذاهای سرخ ...

اره بریز پو شیر.یکمم پودر کاکایو اضافه کن .خیلی نوشیدنی هست ک کالریو بالا میبره.مثلا شیر موز.توش خامه یا بستنی گردو خرما.کنجد.کره بادوم زمینی بزن خوشمزه هم میشه کالریشم بالاست

از طعم سویق خوشم نمیاد🥺خیلی بدجوره راهی هست طعمشو نفهمم؟!...من کلا اهل فست فود نیستم اما غذاهای سرخ ...

مشکل من اینه دارم ب ماه رمضون فکر میکنم.ک هرچیم بیام بالا روزه بگیرم وزنم کم میشه دبگ