2777
2789

نیستکسی نیست که بگم اره این ادم هست میتونم بهش تمیه کنم

چند ساله حسرت اینو دارن که یکی رو بغل کنم

و گریه کنم 

چقدر دوست دارم بلند زار بزنم جیغ بزنم خودمو خالی کنم ه خسته شدم از این گریه های خفه

با یکی حرف بزنم همه مشکلاتم رو بهش بگم

یکی که درکم کنه نزنه حالمو خراب تر کنه😭

مادرم که شاید با اون  کارایی که هر روز میکرد هر روز حالمو بدتر میکرد فوش میداد و... باز خوشحال بودم حداقل مادر دارم شاید یه روزی بتونم بهش تکیه کنم

الان چی😭وقتی میگه تو دیگه دخترم نیستی من دختری به اسم تو ندارم😭

من حتی از خانوادم هم شانس نیوردم

کم بود محبت رو تو وجودم احساس میکنم

دیگه انگیزه ای ندارم

منم.جوری شده ک حتی وقتی از دست شوهرم ناراحتم بهش میکنم بغلم کن تو بغل خودش گریه میکنم 

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم.جوری شده ک حتی وقتی از دست شوهرم ناراحتم بهش میکنم بغلم کن تو بغل خودش گریه میکنم 

حداقل شوهرتو داری🤕من هیچ کس رو ندارم

همه باهلم سرد شدن

من گنام چیه😭چیه که مادرم باید همچین حرفی بهم بزنه

حداقل شوهرتو داری🤕من هیچ کس رو ندارم همه باهلم سرد شدن من گنام چیه😭چیه که مادرم باید همچین حرفی ...

والا منم‌همچین دلخوشی از شوهرم ندارم ولی خب مجبورم

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
🥺درکت میکنم امیدوارم زندگیت گل و بل بل شه

مرسی گلم.مجردی؟

بله

ایشالا هرچی ک ب صلاحته پیش بیاد