2777
2789
عنوان

وای دیشب یه بی آبرو بازی شد.خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 74 پست
کاشکی توی ترمینال به هیچ کس زنگ نزده بودم نه مامانم نه برادر شوهرم...چون تو اون شلوغی اطرافم حواسم ن ...

ای خدا 

اگه بری بچه تو هم حتما ببر

نمیدونم چقدر به صلاحته تو اون خونه بمونی

اخلاقای مثبت داره؟

خب اگه خطرناکه با خانوادت درمیون بذار  مواد مصرف میکنه؟

پدرم یه بار ک کتکم زده بود اومده منو ببره،رفته از بابام شکایت کرد.منم دیگه خانواده ام دخالت نمیدم..فقط به مادرم زنگ زدم ک مامان چی کار کنم بیام یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم یه بار ک کتکم زده بود اومده منو ببره،رفته از بابام شکایت کرد.منم دیگه خانواده ام دخالت نمیدم..ف ...

ای بابا 

جایی ک پدرت بهت رحم نمیکنه پسر غریبه هیچ رحم نمیکنه 

بیشتر رفتارای شوهرامون به طرز برخورد خانوادمون با ما برمیگرده

ای خدا  اگه بری بچه تو هم حتما ببر نمیدونم چقدر به صلاحته تو اون خونه بمونی اخلاقای مثبت دار ...

خیلی بخدا من قدر زندگی ام میدونم..همیشه میگم حیف این همه نعمت ک نصیب تو شده..همش قهره..همش جاشو جدا میکنه...بهونه های الکی میگیره...اجازه رفت وآمد با هیچ کس نمیده...خانواده ام رو از دیدنم محروم کرده...اصلا حکومت نظامیه...ولی من بچه و خونه ام رو دوست دارم. نمی رم بیرون ....اون خودش بی شعوره

خیلی بخدا من قدر زندگی ام میدونم..همیشه میگم حیف این همه نعمت ک نصیب تو شده..همش قهره..همش جاشو جدا ...

واقعا کتک زدن خیلی مسخره س ..فحش رو نمیتونم درک کنم چ برسه به کتک احساس میکنم تقصیر خودمونه اگر اولین بار نبخشیش و قضیه رو بزرگ کنی عادت نمیکنه

نمیدونم خودت بهترمیدونی ..آدم نمیتونه چیزی بگه با خانوادت مشورت کن 

میگن ما دخالت نمیکنم،مامانم میگه خدای نکرده چیزی بگم باعث و بانی طلاق بشم خدا نفرینم میکنه.من نمیدونم،بساز،ولی اگر زدت و اذیتت کرد تصمیم گرفتی بیای بیا،پشتت ول نمیکنیم

همه اونایی ک نگاهم میکردن یادمه حالم بده،چ زشت شد....همه دعوا ها بکنار،نباید زنگ میزدم ب کسی،اگر عاقل بودم مثل آدم سرم می انداختم پایین میرفتم دیگه ای کولی بازی ها چی بود...از خودم بدم میاد....خاک عالم تو سرم    

لعنت به من خودم کردم ک لعنت بر خودم باد...

باشه بسه آنقدر خودتو تخریب نکن ..کاریه که شده ..اینبار خودت ماشین بگیر برو اگر خواستی ..منم میخوام خودم برم ..قصد داشتم زنگ بزنم بیان دنبالم اما گفتن اینطور بهتره بچه های اینجا