2777
2789

من رشته ام مهندسی کامپیوتر هست و نیاز دارم که لپ تاپ داشته باشم ، اما چون نداشتم لپ تاپ نامزدم رو قرض گرفتم ، اون فوق دیپلوم داشت و همزمان با من رفت دانشگاه آزاد ثبت نام کرد تا لیسانسش رو بگیره بعد یه روز به من گفت حالا که لپ تاپ دست توعه باید سر کلاس های مجازی منم بری .

منم چون اولا دوستش داشتم و دلم نمی خواست نه بگم و دوما چون لپ تاپش دستم بود قبول کردم با وجود اینکه خودم کلی کلاس داشتم و کلاس های اونم بهش اضاف شده بود . سردرد ها ی شدیدی میگرفتم بخاطر زیاد نگاه کردن به لپ تاپ . بهم گفتش اگه جای من امتحان بدی و معدلم بالای ۱۹ بشه یه جایزه خیلی خوب پیشم داری ، معدلش بالای ۱۹ شد گفت پول ندارم فعلا برات کادو بگیرم . بعضی روز های آخر هفته با اینکه شیفت نبود وقتی میرفتیم بیرون من مجبور میشدم بخاطر کلاس هاش لپ تاپ رو با خودم جا به جا کنم ، ولی بازم درک نمی‌کرد که بگه بزار این آخر هفته خودم میرم سرکلاسم ، حتی یه بار جمعه وقتی من حواسم به کلاسش بود از باغ رفته بود بدون خداحافظی،  زنگ هم بهش زدم جواب نداد و دو روز بعد تازه بهم زنگ زد . حالا می خوام بهش بگم این ترم دیگه نمی تونم برم سر کلاس به جای تو به نظرتون چه جوری بهش بگم که بفهمه من ناراحتم که از من سو استفاده میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا خسته ام نمی تونم بیشتر از یه حدی به کامپیوتر نگاه کنم ۲۰ واحد من دارم ۲۰ واحد اون

کار بریز سرش بگو کارت انجام بده پرو ش نکن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻