من رشته ام مهندسی کامپیوتر هست و نیاز دارم که لپ تاپ داشته باشم ، اما چون نداشتم لپ تاپ نامزدم رو قرض گرفتم ، اون فوق دیپلوم داشت و همزمان با من رفت دانشگاه آزاد ثبت نام کرد تا لیسانسش رو بگیره بعد یه روز به من گفت حالا که لپ تاپ دست توعه باید سر کلاس های مجازی منم بری .
منم چون اولا دوستش داشتم و دلم نمی خواست نه بگم و دوما چون لپ تاپش دستم بود قبول کردم با وجود اینکه خودم کلی کلاس داشتم و کلاس های اونم بهش اضاف شده بود . سردرد ها ی شدیدی میگرفتم بخاطر زیاد نگاه کردن به لپ تاپ . بهم گفتش اگه جای من امتحان بدی و معدلم بالای ۱۹ بشه یه جایزه خیلی خوب پیشم داری ، معدلش بالای ۱۹ شد گفت پول ندارم فعلا برات کادو بگیرم . بعضی روز های آخر هفته با اینکه شیفت نبود وقتی میرفتیم بیرون من مجبور میشدم بخاطر کلاس هاش لپ تاپ رو با خودم جا به جا کنم ، ولی بازم درک نمیکرد که بگه بزار این آخر هفته خودم میرم سرکلاسم ، حتی یه بار جمعه وقتی من حواسم به کلاسش بود از باغ رفته بود بدون خداحافظی، زنگ هم بهش زدم جواب نداد و دو روز بعد تازه بهم زنگ زد . حالا می خوام بهش بگم این ترم دیگه نمی تونم برم سر کلاس به جای تو به نظرتون چه جوری بهش بگم که بفهمه من ناراحتم که از من سو استفاده میکنه؟