2777
2789
عنوان

بطور طبیعی سالی 2/3 بار پریود میشم

658 بازدید | 20 پست

سلام بچها کیا بطور طبیعی سالی 2/3 بار پریود میشن کسی بوده این مشکلو داشته? و بطور طبیعی باردار شده ?و اینکه بخاطر چ مشکلی اینجوری بوده ممنون میشم ?و اینکه برای بارداری چکار کرده ممنون میشم راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلي تخمدان يا كيست تخمدان نداري؟ بهتره  دكتر بري

عزیزم دکتر خیلی زیاد رفتم آزمایش باروری هم انجام دادم دکتر گفت همه چیزت نرمال گلوکوفاژ و پروژا  بهم داد ولی باز قطع کردم عقب انداختم 

ببخشید شما هم همین مشکل من رو داشتید ??

سالی یکی دوبار ک ن ولی بعداز شیردهی  تا یکسال پریود چرت پرت میشدم ک گول خوردم الان حامله ام با جلوگیری البته

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
تازه یادت افتاده پیگیری کنی؟ شما تنبلی تخمدان شدید داری باید زیر نظر متخصص باشی

الان 5 سال میرم دکتر اصلا نگفتن تنبلی داری و اینکه 21 سالم هست از 12 سالگی تا الان درگیرم😪

سالی یکی دوبار ک ن ولی بعداز شیردهی  تا یکسال پریود چرت پرت میشدم ک گول خوردم الان حامله ام با ...

شما خداروشکر باردار شدین من بخاطر بارداری خیلی نگرانم و استرس دارم

شما خداروشکر باردار شدین من بخاطر بارداری خیلی نگرانم و استرس دارم

منم بارداری اولم با دوا درمون شدم وفک  میکردم بازم باید برم دکتر تابشم 

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
الان 5 سال میرم دکتر اصلا نگفتن تنبلی داری و اینکه 21 سالم هست از 12 سالگی تا الان درگیرم😪

عزیزم با این وضع پریودی امکان نداره تنبلی تخمدان نداشته باشید؟تو سونوهاتون اصا فولیکول بالغ دارید؟؟باید تحت نظر پزشک اول پریودتون منظم بشه بعد داروی تحریک تخمدان بخورید وگرنه شانس بارداری ندارید

عزیزم با این وضع پریودی امکان نداره تنبلی تخمدان نداشته باشید؟تو سونوهاتون اصا فولیکول بالغ دارید؟؟ب ...

نمیدونم باز باید دکتر برم فقط آزمایش Amhنوشته بود واسم که انجام دادم گفت نرمال یعنی با این مشکل امکان بارداری با دارو هست?