لطفا برای پدرم با دلهای پاکتون دعا کنید،خیلی مهربون مظلومه،با اینکه مریض از مادربزرگم مثل تخم چشماش مراقبت میکنه..عمل قلب داره،نمیدونستیم قلبش مشکل داره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دست بوس همتونم،ممنون بابت دعا و دلگرمیتون...ببخشد اگر درست جواب نمیدم،بزرگوارید همگی
نترس هیچی نیست پدر منم چندسال پیش عمل قلب بازکردم خوب شدن الحمدالله فقط صبرکنیم وبه دکتر اعتمادᥬ🥰᭄ ᥬ🥰᭄ ᥬ🥰᭄
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
عزیز دلم حالت رو خیلی خوب درک میکنم . منم تو همچین موقعیتی بودم . خدا رو شکر کن که قبل اینکه گرفتگی عروق باعث سکته بشه متوجه شدید . ما متاسفانه بعد سکته ای که پدرم کرد متوجه گرفتگی عروق شدیم من هم خیییلی نگران عمل بودم ولی به لطف خدا به خیر گذشت . توکل کنید بر خدا . انشاالله سلامت باشند
خارپاشنه داشتن رفتن برای عمل پا، فشارشون بالا بود هرکار میکردن فشار پایین نمیومد،آزمایش نوار و اکو گ ...
خار پاشنه ش انقد شدید بوده که عمل لازم شد منم دارم ببین خد انقد مهربون بود که بایه خارپاشنه کوچیک رسوندتش به بیمارستان پس این اولین معجزشه نگران نیاش عزیزم