2777
2789
عنوان

خانما چطوری نماز صبح پاشم؟

172 بازدید | 20 پست

من یه مدت بنا به دلایلی نمازمو ترک کردم و الان میخوام دوباره شروع کنم... الان خیلی سختم شده انگار... با اینکه دلم میخواد بخونم هی میگم از فردا... هی میگم از نماز صبح شروع میکنم... یه راهکار میدید؟ لطفا قضاوتم نکنید💜

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو سه تا آلارم بزار برا گوشیت گوشیت دور از خودت بزار به خودت بگو دو دقیقه طول میکشه

عه منم ۱۸ ام💜

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

با علاقه بخون. نمیخادیهویی یه روز کامل بخونی. این هفته هروقت میلت کشید و دوست داشتی بخون. سعی کن تا اذانو شنیدی یه علاقه از خودت نشون بدی و بخونی. کم کم جذب میشی. نمیخاد از نماز صبح شروع کنی. اونو بزار واسه اخرکار.

با علاقه بخون. نمیخادیهویی یه روز کامل بخونی. این هفته هروقت میلت کشید و دوست داشتی بخون. سعی کن تا ...

مرسییی... آره بعضی وقتا اصلا یهو دلم میخواد قرآن بخونم یا مثلا نماز بخونم... کلا یهو عرفانی میشم میرم شمع روشن میکنم😅

دو ایه ی اخر سوره ی کهف شب بخون از خدا بخواه برا نماز صبح بیدارشی 

حتما امتحان میکنم

خب عزیزم شبا زودتر بخواب و گوشیتو الارم بذار 

این آیه هم خیلی تاثیر داره بخون ان شاءالله خدا خودش بیدارت میکنه نیت کن که خدا برا نماز بیدارت کنه قل إنَّما أنا بشرٌ مثلکم یوحی الیَّ أنَّما اِلهکم إلهٌ واحدٌ فمن کان یرجوا لقاءَ ربکم فلیعمل عملا صالحا ولایشرک بعبادةِ ربه احداً 

آیه آخر سوره کهف فکر میکنم

ان شاءالله بیدار میشی یکی از مهم ترین چیزا اینه که شبش دغدغه داشته باشی برانماز نداشته باشی بیدار نمیشی من هروقت دغدغه ندارم بیدار نمیشم

ان شاء الله موفق باشی براتون دعا میکنم و  التماس دعا

ممنوووون