2777
2789
عنوان

سلام خانوما همچنین اصفهانیا کسی تا حالا رفته پیش دکتر کلانتری اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 22208 بازدید | 81 پست
تنبلی تخمدان دارم میخوام بچمم حتما پسر باشه 

تنبلی که مشکل خاصی نیست باید متفورمین بخورید و برای بارداری از داروهای محرک استفاده کنید منم این مشکل را داشتم البته من دوتاسقط داشتم بعد سقط دومم تنبلی گرفتم حدود چهار ماه متفورمین خوردم و ماه اخر کلومفین هم باهاش خوردم دیگه باردار شدم البته فعالیتمم زیاد کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چند سال پیش بوده شما انجام دادین

تیر ماه امسال من فقط آی یو آی انجام دادم که واقعا به درد نخوره چون اسپرم را شستو میدند و تزریق میکنند اونوقتم من مشکلی نداشتم بعد سقط اولم بود و داروهم دادند که تخمک تقویت بشه و انجام دادم ولی بعدش بمن گفت بدون مشکل باید ۵ بار انجام بدی تا بگیره

تنبلی که مشکل خاصی نیست باید متفورمین بخورید و برای بارداری از داروهای محرک استفاده کنید منم این مشک ...

من خیلی راه ها امتحان کردم ولی فایده نداشته متفورمین خوردم دوفاستون خوردم لتروزل خوردم امپول اچ سی جی زدم دوماه ماه اول یکی ماه دوم دوتا قرص مدروکسی هم مصرف کردم چون پسر میخوام نمیخوام زیاد ریسک کنم

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین
تیر ماه امسال من فقط آی یو آی انجام دادم که واقعا به درد نخوره چون اسپرم را شستو میدند و تزریق میکنن ...

اها ممنون

پس بهتره راحت بری آی وی اف که خیالت راحت باشه 

میدونم منم مبخوام لرم فقط نمیدونم الان هزینه اش چقدره چون از شهرستان هم هستم نمیتونم برم اونجا قیمت بگیرم

تنبلی تخمدان دارم میخوام بچمم حتما پسر باشه 

این همه مرکز خوب تو تهران هست حالا چرا اصفهان؟ مزخرفترین مرکزی هستش که تا حالا دیدم یه کادر درمان بی سواد و بد اخلاق 

هفته پیش پانکچر شدم نمیدونی چقدر از دستشون حرص خوردم اصلا دارویی ندادن که من درست تخمک داشته باشم در حالی که قبلا تهران انجام دادم تخمکام هم خوب بودن هم زیاد نصف داروهای تهرانا ندادن اصلا یه وضعیه ۵ تا بیمار باهم میبرن داخل اتاق همه پرونده ها قاطی میشه اصلا به سوالای مریض جواب نمیدن یه چیز بپرسی سریع پاچه میگیرن هزینه هاشونم نسبت به بقیه جاها بالاست الان یه آی وی اف تو اصفهان با تعیین جنسیت ۲۵ تومن در میاد شما که میخواهی از راه دور بری برو تهران بهترین پزشکارا داره برو رویان تهران یا صارم  اینا دوتا مرکز عالین برا مشکل شما درضمن بری اصفهان نمیزارن دکتر کلانتری را ببینی به من گفتن حتما باید تو مرکز ما چندین بار منفی بشی تا کلانتری ویزیت کنه   اینم از منطقشون 

😍😍خدایا شکرت
این همه مرکز خوب تو تهران هست حالا چرا اصفهان؟ مزخرفترین مرکزی هستش که تا حالا دیدم یه کادر درمان بی ...

خوب شما نمیدونی هزینه اش تو تهران چقدره میخوام یه جای مطمئن و خوب باشه تظمینی

اگر منظورت آقای دکتر کلانتری تو مرکز ناباروری مشتاق هست که باید بگم منم چند سال پیش مراجعه کردم به مرکز . اولا خیییلی شلوغ و بی نظم بود و خیلی معطل شدیم .ثانیا اصلا خود دکتر رو ندیدیم . ماماها و یه سری دکتر تازه کار معاینه می کردن و‌ مشاوره می دادن .همان طور که دوستمون گفت اخلاق درستی هم نداشتن و رفتارشون خیلی بد بود . جالب اینکه قبل معاینه ، هزینه ی سونو و ... رو هم از بیمار جلوجلو می گرفتن . اگر دکتر می گفت نیاز به سونو نداری دوباره باید می رفتی تو صف پذیرش که پول رو پس بگیری

گفتم میخوام تحت نظر خود دکتر باشم و آقای دکتر هم یه ویزیت انجام بدن چون من تازه تهران آی وی اف کرده بودم و واسم سخت بود با وجود بارداری هی برم تهران و برگردم ولی به من گفتن چند ماه طول می کشه که نوبت ویزیتت بشه

اون قدر خاطره بد از اون مرکز دارم که دیگه پام رو نذاشتم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

خوب شما نمیدونی هزینه اش تو تهران چقدره میخوام یه جای مطمئن و خوب باشه تظمینی

هزینه دقیقشا نمی‌دونم ولی از۲۰ میلیون کمتر نمیشه چون تعیین جنسیت داری برو مرکز صارم تهران خیلی عالیه

😍😍خدایا شکرت
اگر منظورت آقای دکتر کلانتری تو مرکز ناباروری مشتاق هست که باید بگم منم چند سال پیش مراجعه کردم به م ...

ببخشید شما باردار نمیشدین یا واسه تایین جنسیت بوده؟ 

ببخشید شما باردار نمیشدین یا واسه تایین جنسیت بوده؟ 

ما مشکل داشتیم . تو بیمارستان گاندی تهران آی وی اف انجام دادم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

ما مشکل داشتیم . تو بیمارستان گاندی تهران آی وی اف انجام دادم

میتونم بپرسم مشکلتون چی بوده