2777
2789
عنوان

کیا لکه بینی قبل پریود دارن؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6035 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه مشکلی دارم ولی اینکه چیه نمی دونم چون دوره ام کوتاه شده خون ریزی م کم شده و صورتم چرب و ریزش ...

منم دقیقا عین توام دوره هام کوتاه شده و خون هم کم شده پوستم هم به شدت چربه تنبلی تخمدان داریم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
اره دقیقا دردای منم کمتر شده وقتی از قبل لکه بینی دارم

هم خون پری کم میشه هم درد 

دفعه پیش من همینجور بودم از پری هیچی نفهمیدم این دفعه یهو اومد الان داره کمرو زیر دل و استخوان پام میترکه از درد

درک میکنم ولی خب اگر دردی چیزی نداری که خب مشکلی نداره دیگه تند تند لباس زیرا رو عوض کن عفونت نگیری

برا بچه دار شدن هم به مشکل برخوردم و تخمدان هام هم درد می‌کنه زیر دلم مدام تیر میکشه

هم خون پری کم میشه هم درد  دفعه پیش من همینجور بودم از پری هیچی نفهمیدم این دفعه یهو اومد الان ...

منم دقیقا پاهام دارن میترکن ای خدا این چه دردیه که درمون نداره بخدا ده تا دکتر عوض کردم تا الان آز هورمونی دادم میگن مشکلی نیست

دکتر رفتی؟؟؟  یه دکتر برو شاید تنبلی تخمدان داشته باشی گلم  دکتر برو برات سونو مینویسه

ده تا دکتر عوض کردم ده بار هم سونو دادم فقط کیست ساده دارم که قرص ال دی میدن منم نمیتونم بخورم

منم دقیقا پاهام دارن میترکن ای خدا این چه دردیه که درمون نداره بخدا ده تا دکتر عوض کردم تا الان آز ه ...

خداروشکر که تا الان سالم بودی درد بی درمونه دیگه نه با شیاف نه با قرص با هیچی خوب نمیشه فقط جونتو میگره 

سونو رفتی عزیزم؟ 

با سونوگرافی معلوم شد یا آزمایش خون؟ منم باید برم دکتر چاقم شدم مثل این می مونه ورم کرده باشم

نه سونو نه آزمایش چیزی نشون نداد فقط اینا علایم تنبلیه چون قبلاً اینجوری نبودم بخدا ده تا دکتر عوض کردم