2777
2789

تو زندگیم یه مشکل خیلییییی عجیب و بزرگی دارم متاسفانه، که فقط یه معجزه میتونه درستش کنه. چیکار کنم؟ ختم و چله و نذر چی بردارم مشکلم حل شه؟ اینجوری بگم نه راه پس دارم نه راه پیش، به معنای واقعی گگگگییییییررررر کردم. کیا با چله گرفتن حاجت گرفتند؟  میشه از تجربه هاتون بگین. دعاتون میکنم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز شب

چله زیارت عاشورا

روزی صد مرتبه استغفار

صلواتم زیاد بفرست

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

چله سوره یاسین  وچله نماز شب 

بارها حاجت روا شدم ان شاء الله بازم بشیم هم شما هم من

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

چله ناد علی عااااالیه روزی یکی تا ۴۰ روز بخون

ببین خانومی مشکلم مالی و دم دستی نیستااا، از درون داغونم. این ختمی که میگین برا مشکلات خیلی بزرگ و پیچیده هم جواب میده؟

ببین خانومی مشکلم مالی و دم دستی نیستااا، از درون داغونم. این ختمی که میگین برا مشکلات خیلی بزرگ و پ ...

عزیزم وقتی چله ای مجرب باشه دیگه به بزرگی و کوچیکی که نگاه نمیکنه من همیشه ازش جواب میگیرم شماهم با اعتقاد قلبی بخون امیدوارم هرچی صلاحته پیش بیاد برات

زیارت عاشورای معمولی یا با صد لعن و صد سلام؟

دوتاش خوبه من خودم معمولی میخونم همیشه حاجتم گرفتم

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
عزیزم منم تو شرایط بدی هستم.اصلا یه وضعی به درگاه خدا دعا کن .طلب بخشش. ختم نادعلی.نماز استغفار ای ...

ان شاالله به حق این ماه رجب هم شما هم من و هم بقیه ملتمسین دعا به حاجتشون برسند

چله سوره یاسین  وچله نماز شب  بارها حاجت روا شدم ان شاء الله بازم بشیم هم شما هم من

تو رو به خدا برای سلامتی و شفای منم دعا کنید معلومه دلتون خیلی پاکه 😭

دوستای گلم میشه برای سلامتی  و خوشبخت شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنید انشالله عاقبت بخیر بشید